2777
2789

ویژگی خوب یابدشون هم بگین همسرتون روچراانتخاب میکنین دوباره، یابالعکس

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اگه میشد برگردم عقب نه شوهرم انتخاب میکردم نه اون سنی ک ازدواج کردمو حیف ک نمیشه

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
اره حتما

تنها بدیش اینه ک خیلی بدقوله مثلا میگ الان دارم میام دنبالت پنج ساعت دیگ میاد 😂یا کلا دیگ دیر میاد نمیتونیم جایی قرار بود بریمو بریم قول الکی بیرون زیاد میده اکثر مواقع

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

شوهر ندارم عزیزم و میدونم بی ربطه به موضوع ولی فقط خواستم بیام بپرسم میتونم از عکس پروفایلت اسکرین بگیرم🙏🏻؟ اخه خیلی بامزه ان♥️

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤