2777
2789

کدوم یک از این زن و شوهر اشتباه رفتار کردن و مقصربودن 

برادر شوهرم (اسمشومیزارم علی) شمال زندگی می کنه 

مام (منو، مادر شوهرم و خواهر شوهر هام و برادر شوهرای دیگه م) یک ساعت و نیم باشون فاصله داریم 

روز پنجشنبه همه مارو دعوت کرده بودن برای شام کنار دریا و رفتیم

یکی دو ساعتی مردا تو دریا شنا میکردن وبچه ها آب بازی مهناز (همسر علی) هم رفته بود تو آب و با بچه ها و شوهرش آب بازی میکردن 

و کلا خیس آب شده بودو رفت پشت ماشین لباساشو کامل عوض کنه ک شوهرش اولش هی مگفت برو تو ماشین عوض کن، این چ کاریه، لخت کردی خودتو و... و... (خودشم براش پتو گرفته بود ک بقیه نبینن) 

مهناز چیزی نگفت 

بعد علی گفت لباساتو ببر تو دریا آب بکش ک گلاش بره 

مهنازم گفت ن تو خونه میشورم 

بعد دوباره علی گفت ببر بشور مهنازم گفت باشه بعدن

بعد علی بش گفت شالتو سر کن، شکمتم بپوشون معلومه، و هی غر میزد (فکر کنم فشش میداد) 

مهنازم یهو گفت چیه دوباره جوگیر شدی؟ 

چشمت ب دو نفر افتاد. 🤔

و علی رفت او نورتر مهنازم کیفش و برداشت و رفت پیشش و کمی بعد علی اومد گفت مهناز میگه منو ببر خونه 

و برادر شوهر بزرگم و خانمش رفتن پیش مهناز و بعد با هم اومدن و مهناز گفت امشبو ب احترام شما میگذرونم ولی اگه عاقل باشم آخرین باره ک با علی جای میرم یا مهمونی میدم 

الان راست‌ش خیلی تو فکرشون میرم و از نظرم یکیشون 99درصد مقصره 

دوست دارم ببینم شمام هم نظر منین 

از نظر تون کدوم مقصر بود و چرا و جای طرف مقابل ش بودین چ کار می کردین 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

خانوم خیلی بیخیال هستن 

شایدم اعتقادی ندارن 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی ۱۰ بار سر لین چیزای مسخره پاچه همو میگیریم با شوهرم چیز مهمی نیست

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

معلومه علی انسان جوگیری هست 

ولی مهناز هم میتونست کوتاه بیاد تو خونه حرفاشو بگه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»