خیلیامون درگیر پدر مادر بچه شوهر ، خونواده شوهر ، فامیل ، کار اینا شدیم
روزی یه ساعت هم شده برا خودمون باشیم
از یه ربع وقت شروع کنین
با یه کتاب ، اهنگ ، رقص، دوش ، ارایش
تا کی پای گاز و ظرفشویی باشیم؟
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همه دغدغه ها شده شوهر فامیل شوهر فک و فامیل خودمون
یعنی هیچکی نیست برای خودشناسی خودش وقت بذاره؟
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
وای من اینقد دردسر دارم برای فکر کردن باورت نمیشه اگه بگم
ولی میدونم باید این وسط یه چند ساعتی هم شده زندگی کنم که تهش مردم همش حسرت نخورم
والا من اکثرا شوهرم خونه نیست داعم یا دراز کشیدم یا تو گوشی هستم ،،،،یا میرم سرکار ...
منم شوهرم خیلی وقتا خونه نیست
بچمم کوچیکه نمیتونم برم باشگاه
ببین ارزومه هم شاغل باشم هم برم باشگاه ولی شرایطشو ندارم
مثلا چقدر میتونی بابت همینا شکرگزار باشی؟ شاید باورت نشه دغدغه این روزام همش شغل و باشکاهه
انشالله هر روزت پر از ارامش باشه😍
اره باید یه وقتی واسه خودتم بذاری ما اصلا یه چیزی داریم به اسم حق النفس رعایت نشه گناه ...
دقیقا
وقتی ادم به خودش وقت میذاره تازه روحیه و حال بهتری هم داره که به اطرافیانش رسیدگی کنه
چرا پس عضوش هستی ! اکه اذیت میکنه نیا اتفاقا من نی نی سایت رو خیلی دوست دارم چیزا ...
جامعه هم پر از انرژی منفیه نمیشه که نرفت بیرون
منظور دوستمون این بود که کاش این همه انرژی منفی نبود کاش ادما برای حال خوبشون تلاش میکردن