2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

174 بازدید | 17 پست

بچه‌ها هفته سی و ششم بارداری ام گفتن دیابت بارداری دارم بار اول آزمایش دادم کمی بالا بود ۱۴۶بود بعد دو هفته باز دادم اونم بالا یه ماه بعدش هم دادم باز بالا چیکاز کنم کنترل بشه خ میترسم بعد زایمان هم بمونه اثرش تبدیل بع نوع دو بشه

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

چرا کسی نمیاد

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی از اول این رقم بوده و پیگیری نکردی یا دکتر بهت نگفته؟ من دفعه اول 92 بودم بعد شدم 98. فرستادن د ...

آره همین بوده دکترم گفت برو دکتر داخلی انسولین تجویز کنه برات

چی میخوری میشه بگی

یعنی از اول این رقم بوده و پیگیری نکردی یا دکتر بهت نگفته؟ من دفعه اول 92 بودم بعد شدم 98. فرستادن د ...

مال من قند ناشتا ۸۶قند دوساعت بالا میشه ۱۴۶

آره همین بوده دکترم گفت برو دکتر داخلی انسولین تجویز کنه برات چی میخوری میشه بگی

ببین حتما برو دکتر حتماااا

میدونی اگه نری قندت بالا باشه کلا پانکراست که انسولین تولید میکنه نابود میشه

و دیابتی میشی

ببین حتما برو دکتر حتماااا میدونی اگه نری قندت بالا باشه کلا پانکراست که انسولین تولید میکنه نابود ...

فردا میرم 😭😭😭😭😭😭از همین میترسم

آهان من فکر کردم ناشتا اینقدر بالا هست. ناشتا 86 که خوبه. دوساعته های من خیلی‌ بالا نیستن. من قرص گل ...

بنظرت خوب میشم 😩🥺🥺🥺🥺

فردا میرم 😭😭😭😭😭😭از همین میترسم

برای چکاپ اول بارداری که رفته بودی اون موقع قندت چند بود؟

نگران نباش خیلیا دارن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

من دیابت بارداری داشتم فقط با تغذیه کنترل کردم.هر دفعه میرفتم ازمایش کلی شربت قندی به خوردم میدادن منم ویارم وحشتناک بود دفعه اخر هرچی خوردم بالا اوردم به دکتر گفتم دیگه من این ازمایشو نمیدم اونم فقط ازمایش ناشتا و دوساعت بعد صبحونه رو نوشت برام.تو خونه دستگاه داشتم مدام چک میکردم بعد خوردن انگور و میوه های شیرین قندم بالا میرفت.ففط غذامو کنترل کردم و خداروشکر مشکلی پیش نیومد.پسرم یه مقدار ریز بود ولی مشکلی نداشت

سلام کسی میتونه به من کمک کنه ؟ 

من ی آزمایش تحمل گلوکز یکساعته دادم قند ناشتام ۷۷ بود ولی تحمل گلوکز ۱۸۳ البته شب قبلش هندونه و آبمیوه صنعتی و شیرینی خورده بودم 

بعد دوباره دکترم بعد دو هفته رژیم بهم ی تکرار آزمایش سه ساعته گذاشت که نتونستم تحمل کنم ، بعد از اون قند ناشتا و دو ساعت بعد صبحانه و ۴ عصر را تجویز کرد که تو این آزمایش قند ناشتا ۸۴ بود دو ساعت بعد ناهار ۱۱۶ و قند ساعت ۴ عصر ۱۰۶ بود. دکترم وقتی جواب آزمایشمو دید گفت رژیمتو ادامه بده . امروز ماست و کدو خوردم حالم شروع کرد بهم بخوره روش سیب خودم که فشارم نیافته ولی الان هی داغ میشم گر میگیرم و دست و پام ول شده و بی حال افتادم خرما هم خوردم فایده ای نداشت ممکنه اصلا مشکل دیابت نداشته باشم؟