2777
2789

فقط اینک مادرم باهام باشه بزرگه دیگ من کمک دستشم و بشدت از تنهایی میترسه

و اینک قرار نیست هم خرجی چیزی بابتش بده فقط پیشم باشه

نظرتون

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت دوس داری مادر شوهرت باهاتون زندگی کنه؟

اگ خانوم سن داری باشه خب واقعن فرق داره و نیاز ب مراقبت داره

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
افرین بهت دمت گرم پدرت کجاست؟؟؟

از ۷ سالگیم جدا شده ازمون

بعضی ها قبول نمیکنن عزیزم.

مگه اینکه نزدیک خونتون ، خونه براش بگیرید سر بزنید اینجوری بهتره 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بعضی ها قبول نمیکنن عزیزم. مگه اینکه نزدیک خونتون ، خونه براش بگیرید سر بزنید اینجوری بهتره 

عین بچه دوساله از تنهایی میترسه انوقت شبا دیوونه میشه دور از جونش

عین بچه دوساله از تنهایی میترسه انوقت شبا دیوونه میشه دور از جونش

ای وای 

انشالله مشکل نباشه با همسرت عزیزم 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

ای وای  انشالله مشکل نباشه با همسرت عزیزم

چقد قلبتون مهربونه  

چقد قلبتون مهربونه    

😘🌹💛💙😍♥️🙏

عزیزم من یه همکار داشتم مادرش تنها بود دس شوهره رو گرفت برد پیش مادرش زندگی کنن..به بهونه ی اینکه چرا اجاره بدیم و..

حالا شما اگه مادرت خونه داره و خاستگار خوب داشتی همین پیشنهادو بده

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop