2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان .فوریهه

81 بازدید | 11 پست

اونایی که رفتین فرهنگیان بگید میشه هر ترم واحد کم برداری جوری که بشه ۲ روز در هفته که بری دانشگاه؟ منظورم اینه در هفته دوروز بری کلاس ...

دیشب دو نفر گفتن میرن فرهنگیان یکیشون گفت نمیشه دانشگاه خودش انتخاب میکنه و حتما باید هرترم ۲۰ واحدی که میگن برداری 

و اونیکی گفت نه میشه هرترم ۱۲ واحد برداری که بشه ۲ روز در هفته اما دانشگاهت طول میکشه و برات مشکل ساز میشه

من بلاخره نفهمیدم چطوریه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو سه روز جمع میشه 

آها یعنی ۲۰ واحد برمیداری و سه روز در هفته میری ... من فکرکردم شنبه تا چهارشنبه میری..

بعد اونایی که باردار میشن مرخصیشون چه مدته ینفر گفت تازمانی که بچه یکسالش بشه مرخصی کامل دارن

آها یعنی ۲۰ واحد برمیداری و سه روز در هفته میری ... من فکرکردم شنبه تا چهارشنبه میری..  بعد او ...

دوران دانشجویی مرخصی نداره حالا شاید با هماهنگی اساتید بشه چند هفته ای مرخصی گرفت

فرهنگیان کاردانی نداره فقط کارشناسی، کاردانی همون فوق دیپلم هست و کارشناسی لیسانس 

آخه دیشب انتخاب رشته کردم یدونش کاردانی آموزش ابتدایی بود منم انتخابش کردم حالا همسرم میگه ابتدایی دوساله و کاردانی هم همون آموزش ابتداییه که دوساله دانشگاه تموم میشه و میشی معلم ابتدایی