2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه کنکور دارن لطفا جواب بدن 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال کنکور دادم رفتم قلمچی و اینا کلی هزینه کردم ولی بازم جواب دلخواهمو نداد دوباره می‌خوام بخون ...

ی چیزی بگم من خودم حتی پول ی دونه کتاب تست ندارم که بخرم رو پی دی اف میخونم تاپیک هامو بخونی متوجه میشی . کنکور به خرج کردن زیاد نیست نمیگم اصلا نباید پول خرج کرد واسه کنکور اما نه اینقدر ماهی ۴ تومن .

بعدم تا بهترین معلما تهران فیلماش هست داخل تلگرام کی می‌ره دنبال معلم ؟؟ 

تازه من یازدهمم! با همون فیلما و بدون کتاب خوندم 

کاربری دست دو نفر هست ❤️🥰دعا کنید با وجود مشکلات بتونم موفق بشم 
ماهی ۴ تومن خیلیه واقعا  چرا تاملند نمیری  هم مشاوراش برترن هم اساتیدش

چون پارسال دوتا درسمو ازشون دیدم و نتیجه نداد رو ازمونام مشاوره چندجا رفتم گرفتم هم حضوری هم مجازی ولی اصلا گوش نمی‌کردن به حرفام 

بعدشم چ مشاوری هست که هم درس میده هم برنامه ریزی ، همین ی جا کار میلنگه. هیچ کس نمیتونه هم ۴ تا درس تجربی درس بده هم مشاوره بده 

ی چیزی بگم من خودم حتی پول ی دونه کتاب تست ندارم که بخرم رو پی دی اف میخونم تاپیک هامو بخونی متوجه م ...

اینم از توی تلگرام برام میگیره من موندم چطوری اینقدر گرونه 

میگه تازه کتابارم خودم پی دی آف میگیرم اونایی که خیلی گرونه

اینم از توی تلگرام برام میگیره من موندم چطوری اینقدر گرونه  میگه تازه کتابارم خودم پی دی آف می ...

خب تو تلگرام که رایگان گذاشتن بنظرم اینقدر پول حروم نکن 

پول کتاب تستا خیلی زیاده بخای هر ماه هم 4 تومن بدی به ایشون واقعا زیادههه

بعدشم چ مشاوری هست که هم درس میده هم برنامه ریزی ، همین ی جا کار میلنگه. هیچ کس نمیتونه هم ۴ تا درس ...

خودش درس نامیده فیلمای اساتیدو می‌فرسته ولی خب هرجور حساب کردم فیلمازو از تلگرام میگیره اینقدر در نمیاد برا همین پرسیدم ببینم جای دیگم نرخ همینه یا نه

همه فیلمای همه استادا رایگان داخل تلگرام میزارن !

اره دیدم دیگه نهایت ۱۰۰ تومن باید بدم بگیرم خانوادمم چون میدم مشکلی ندارن سوال نکردن منم جواب قانع کننده ای ازش نگرفتم گفتم بپرسم از بقیه شهرهای دیگم همینه یا نه

عزیزم خیلیی زیاده 

چرا همه چیز با اون باشه اصلا ؟ استادایی که میخوای همه ویدیوهاشونو تو تلگرام رایگان میزارن برو ببین حتی معروف تریناشون 

کتاب تست بهتریناشون میکروطلایی و خیلی سبزه بخرشون 

اگه پولشو نداری پی دی اف از تل

نمیدونم چررا میگن گرونه تو شهر ما دیگه داغونا دو تومن میگیرن

آره مشاوره کلا گرون شده ولی سوال شد برام وقتی فیلم از تلگرامه کتاب با خودمه فقط میمونه یه مشاوره و به آزمون چرا باید اینقدر گرون بشه 

اره دیدم دیگه نهایت ۱۰۰ تومن باید بدم بگیرم خانوادمم چون میدم مشکلی ندارن سوال نکردن منم جواب قانع ک ...

عزیزم صد تومن هم نمیخاد بدی ، کلی کانال هست که همه فیلما میزارن فقط باید نت بخری دانلود کنی