2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه کنکور دارن لطفا جواب بدن 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 63 پست
خب تو تلگرام که رایگان گذاشتن بنظرم اینقدر پول حروم نکن  پول کتاب تستا خیلی زیاده بخای هر ماه ...

حساب کردم تا کنکورم ۵۰ میلیون باید بدم اونم جدای کتاب و جزوه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساب کردم تا کنکورم ۵۰ میلیون باید بدم اونم جدای کتاب و جزوه 

تروخدا این همه پول الکی هدر نده 😩😂من ی میلیون اگه داشتم کتاب می‌خریدم خوشبخت ترین آدم جهان میشدم 

کاربری دست دو نفر هست ❤️🥰دعا کنید با وجود مشکلات بتونم موفق بشم 
تروخدا این همه پول الکی هدر نده 😩😂من ی میلیون اگه داشتم کتاب می‌خریدم خوشبخت ترین آدم جهان میشدم&n ...

ب خدا برای منم سخته تازه من پارسال نزدیک ۳۰ تومن فقط پول کتاب و کلاسه و کلی هزینه دیگه کردم بازم نشد امسال باید دوباره بدم واقعا روم نمیشه تو چشم خانوادم نگاه کنم ولی با همه اینا میگن هرچی میخوای بگو منم اونقدر مرفه نیستم از خیلی هزینه هام دارم میزنم که بدم بهش ولی هرچقدر فکر کردم واقعا حیفم میاد پول زحمت کشی پدرمو اینطوری بدم برای همین پرسیدم اینجا چون کسیو‌نداشتم ازش سوال کنم 

ب خدا برای منم سخته تازه من پارسال نزدیک ۳۰ تومن فقط پول کتاب و کلاسه و کلی هزینه دیگه کردم بازم نشد ...

عزیزم انشالله درست میشه ، ولی واقعا الکی این پولا خرج نکن اون مشاورم واقعا نمیدونم چی بگم ، وقتی همه فیلما داخل کانالا هست فقط واسه ی مشاوره اینقدر پول گرفته .

بنظر من ک ب پول خرج کردن نیس داشتم دوست هایی ک مشاور های فلان داشتن برا هر کتاب مدرسه چن نوع کتاب آموزشی و کتاب تست داشتن کلی پول خرج کردن ولی آخرش ب جایی نرسیدن 

مهم خود ادمه من نه کتاب داشتم ن مشاوری ن چیزی تو شرایط سخت هم خوندمو ب هدف رسیدم

نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک مردم این آبادی ....
چه رشته ای،چه مقطعی؟ تابستونم خوندی؟ تست هم کارکردی؟

اره نمیتونم کتاب بخرم واقعا چشام کور شده رو پی دی اف . از تیر شروع کردم کامل درسای دهم خوندم الان یازدهم شروع کردم ، رشتمم تجربی 

اره نمیتونم کتاب بخرم واقعا چشام کور شده رو پی دی اف . از تیر شروع کردم کامل درسای دهم خوندم الان یا ...

عالی

منظورم اینکه دیپلم گرفتی وشروع کردی یاهنوزمحصلی؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣

رشتت چیه؟

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃