2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام؛ وقت بخير

پرسشنامه حاضر مربوط به پژوهشی در حوزه اضطراب کودکان و تاثير رابطه­ ی مادر و کودک بر آن است.

اگر شما مادرِ کودکی ۲ تا ۵ ساله هستید، می‌توانيد در پيشبرد اين پژوهش با تکمیل کردن فرم مربوطه ما را همراهی کنید.

این پژوهش مربوط به پايان نامه‌ی کارشناسی ارشد پژوهشکده خانواده­‌ی دانشگاه شهيد بهشتی است و نیازی به درج اطلاعات شخصی در فرم ها نبوده و تمامی پاسخ ها کاملا محرمانه باقی خواهد ماند.

پیشاپیش از اینکه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه‌ از زمان ارزشمند خود را برای پاسخگویی به این سوالات اختصاص می‌دهید و ما را برای رسیدن به نتیجه مطلوب یاری می‌کنید، سپاسگزاریم.

لينک دسترسی به پرسشنامه:

https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0

یعنی مشکل بچه شما حل شد؟ با خود بچه هم صحبت میکنه؟

من تو یه کانال تلگرامی باهاشون آشنا شدم.بله شما حضوری برید ادامه اما صحبت میکنن‌.یعنی بگم از جون و دل مایه می‌ذارم.البته الان دیگه اون کانال دیگه فعالیت ندارن

استارتر اون کیست ک بچه تون داشت خوب شد؟  بچه منم داره دارم از نگرانی میمیرم یکشنبه نوبت دارم ...

سلام عزیزم ب من گفتن 28هفته دوباره سونو بدم تا اون موقع حتما رفع میشه 

من هم سونو رو تکرار کردم و خداروشکر رفع شده بود  

الان هم بچه ام یکسالشه و ماشاالله فوق العاده شیطون و باهوش  نگران نباش گلم سونو آنومالی چندین نفر رو دیدم همینطوری ترسوندن و خداروشکر مشکلی نبوده 

شما بارداری؟چند هفته؟

این تاپیک رو برا پسر اولم زدم  

سلام عزیزم ب من گفتن 28هفته دوباره سونو بدم تا اون موقع حتما رفع میشه  من هم سونو رو تکرار کرد ...

خداروشکر خوشحال شدم برات

ولی پسر من ۴سالشه😔

کیستش رشد کرده، خیلی بزرگه اتفاقی فهمیدیم

یساعت دیگه میریم ببینیم تشخیص جراح چیه

خداروشکر خوشحال شدم برات ولی پسر من ۴سالشه😔 کیستش رشد کرده، خیلی بزرگه اتفاقی فهمیدیم یساعت دیگه ...

عزیزم نگران نباش انشاالله ک خطری نداره خدا بزرگه جانم 

خدا حفظش می‌کنه حتما منم دعا میکنم براش 

میشه لطفاً بهم خبر بدید