2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی چرا. منم میترسم از دستش بدم

من یبار خواستم غرورمو ترجیح بدم دورز بهش پیام ندادم رفت لعنت بهم لعنت بهم ک لیاقتشو نداشتم لعنت بهش ک اومد شد همه جیزم

ایشالا ک خیره

من یبار خواستم غرورمو ترجیح بدم دورز بهش پیام ندادم رفت لعنت بهم لعنت بهم ک لیاقتشو نداشتم لعنت بهش ...

یعنی تو دوروز پیام ندادی اون‌رفت برای‌من گفت یه مریضی داره ثابت کرد بهم واقعا نمیتونسته بهم پیام بده سه روز آف بود 

منم از دوشنبه دیگ ندازمش ی وقتا دلم تنگ میشه مثلا حالم خوبه یهویی هواشومیکنم ولی بلزم تحمل میکنم توه ...

چقد تحمل نمیتونم تو‌خونه بمونم مث عذادارا شدم بیرون میرم یدفعه تو خیابون میزنم زیر گریه مث دیوونه هاشدم یدقه خوبم یدقه یادش میفتم یدفعه گریم میگیره دست خدم نیس 

ایشالا ک خیره