2777
2789
عنوان

دعای پیدا کردن گم شده و دزد

1222 بازدید | 23 پست

سلام عزیزای دلم

چند روز پیش کیفمو از ماشین زدن ،موبایل و طلاهای دخترم و مدارک خودم و دخترم و همسرمو که برای بیمه برده بودم ،مدارک ماشین ،همه رو ازم زدن،شکایت کردم .ردیابی گوشی و...

دعایی یا سوره ای میشناسید برای گیر افتادن دزد و رسیدن به طلا و مدارکها بخونم .

گوشه شال یا روسریت رو گره بزن و صلوات بفرس و برای محمد بازاری نذر که که پیدا بشن براش یه شام یا ناها ...

روسری و مامانم گفت گره زدم.....محمد بازاری کی هست؟عارف بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام ناامیدت کنم ولی پیدا نمیشه دزد خونه خواهرشوهرمن بااینکه می دونن کیه نگرفتن دیگه چه برسد به کف ...

دوربین مدار بسته فروشگاه کنار ساختمان بیمه فیلم طرف هم گرفته منتها ماسک داره

اصلا پیگیری نمی کنند بعدم مدارک تو بروبزن آگهی گمشده بده و اقدام کن طلاها چقدربودن

طلاها زیاد نبوده ،منتها مدارک هممون بوده مدارک ماشین گواهی نامه و کارت ماشین و سوخت و.....

موبایلم هم تازه گرفته بود اس بیست و یک بود

طلاها زیاد نبوده ،منتها مدارک هممون بوده مدارک ماشین گواهی نامه و کارت ماشین و سوخت و..... موبایلم ...

برو برای مدارک اقدام کن اونا پیدا نمیشه الکی توی گرما دادگاه هی نرو الهی دستش خوب باشه 

برو برای مدارک اقدام کن اونا پیدا نمیشه الکی توی گرما دادگاه هی نرو الهی دستش خوب باشه 

خدا کنه دستش خوب باشه ،اقلا بدهکاریامونو بدیم ،شوهرم حدود نهصد میلیون چک برگشتی داره ،به بدبختی سه ماه ازشون وقت گرفتیم. همسرم چند ماهه ور شکست شده😭😭😭

خدا کنه دستش خوب باشه ،اقلا بدهکاریامونو بدیم ،شوهرم حدود نهصد میلیون چک برگشتی داره ،به بدبختی سه م ...

ان‌ شالله که دستش خیره من پارکینگ نداشتم همسرم نمایشگاه ماشین داره به ماشین آورد توی کوچه گذاشت صبح رفت روشن کرد گازداد ماشین افتاد دید دوتا لاستیک های اونوربردن با بدبختی اون موقعه ها لاستیک سانتافه شد 10میلیون حالمون بدشد شوهرم گفت دستش خیرباشه فرداش ماشین فروخت اون موقع باسود 90میلیونی 

آنقدر دزد بهمون میزد ضبط باتری لاستیک تا خونمون عوض کردیم با دوتا پارکینگ گرفتیم