2777
2789
عنوان

دعای پیدا کردن گم شده و دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 23 پست
ان‌ شالله که دستش خیره من پارکینگ نداشتم همسرم نمایشگاه ماشین داره به ماشین آورد توی کوچه گذاشت صبح ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ،به قول معروف میگن وقتی میخواد یه تغییر  خوب و بزرگ بیفته ،قبلش اتفاقات بدی رخ میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیره توفال نیک بگیره ان‌ شالله پول شوهرتونم از سود روبراه میشه

انشالا ممنون از اینکه این ساعت از شب بهم امید دادی ،انشالا خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه🙏🙏🙏🙏

سلام گلم شما گفته بودید یه جایی قبل از ذکر استغفار امام صادق چون ذکر سنگینیه باید صدقه گذاشت  ...

عزیزم بعضی اذکار سنگینه ،شاید چون خیلی مجرب و قوی هستن .من خودم وقتی نماز باطل سحر میخونم اتفاق بد نیفتاد تا اینکه قبل از شروع نماز صدقه گذاشتم دیگقه اتفاقی نیفتاد،شاید چون قراره حتما بعدش اتفاقات خوبی بیفته.به نظرم ذکر یونسیه هم برای من همینطور بود .هر وقت می‌خوندم اتفاقات بد میفتاد امابعدش  اساسی کار و درست میکرد .البته اینا تجربه های خودمه.