2777
2789
عنوان

بالاخره بله رو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 28 پست
نن هیچ چاهی از خونه بابام عمیق تر نیس هرچقدرم بد بلشه اندازه بابام که بد نیس

انشالله همینطور باشه عروس خانوم 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

مبارکت باشه خوشبخت بشی🥲

هییییی منم تا همین چند وقت پیش آرزوم بود با عشقم ازدواج کنم اما نمیشه🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من مطمعام اگ ازدواج کنم دلم تنگ نمیشه:)) درمورد هر خانواده ای نپیچید این نظرات اکلیلی رو 😑

شما تا وقتی باهات حرف نزدن یادبگیر خودتو نندازی وسط

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

الان میگی ولی بعد ازدواج دلت برا همین خونوادت تنگ میشه

نه اتفاقا 

دلتنگ چی آخه؟

کتک دعوا جنگ اعصب؟

دلتنگِ حسرتِ یه شب بدونِ گریه خوابیذن؟

دلتنگِ بغض؟

دلتنگ شکسته شدن یا دلتنگ حرف شنیدن 

تو این ۱۷ ساله عمرم تموم شبایی که خونه بابام بودم همیشهه آرزویه مرگ کردم 

دازه بیشتر مواقع بخاطر جنگو دعوا آواره خونه مامان بزرگم یا خاله هام بودم شاید سالی ۶/۷ ماه پیششون بودم بقیه وقتا آواره خونه مردم 

چه دلتنگی آخه

مثلا من مطمعام اگ ازدواج کنم دلم تنگ نمیشه:)) درمورد هر خانواده ای نپیچید این نظرات اکلیلی رو 😑

دقیقااا منممممم از همشون متنفرممم ۱۷ ساله خون به جگرم کردن 

بخاطر این ازدواج کردم چونکه حتی اگه شوهرم خیلی بداخلاق باشه بازم به اندازه بابام بد نیس 

یعنی حتی اگه بلانسبت بایه سگ ازدواج کنم از خونه بابام خوشبخترم

درک میکنم😉🙆🏻‍♀️ انشاالله زندگی خوبی در انتظارت باشه برای بقیه که شرایطت مشابه دارنم دعا کن:)  ...

اایشلااااااا 

ایشالا هر دختری مثه من اینجوری بدبخته شوهر کنه ذز دسته خانوادش راحت شه خانواده ک هوه عرض کنم فرشته عذاب

شما تا وقتی باهات حرف نزدن یادبگیر خودتو نندازی وسط

متاسفانه نی نی سایت گزینه سی.. بلاک نداره دوست عزیز کامنت میزاریم باهم صحبت می کنیم... حرف حق تلخه؟ به خیلی هام بر میخوره حق رو من بگم یا یکی دیگه فرقی توی ناراحت شدن شما نداره 😘ماچ بهت 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
دقیقااا منممممم از همشون متنفرممم ۱۷ ساله خون به جگرم کردن  بخاطر این ازدواج کردم چونکه حتی اگ ...

فکر کنم همسن هم باشیم😅... 

انشاالله که خیلی هم شانس باهات یار باشه یک همراه خوب گیرت اومده باشه نگو اینجوری قشنگم درک میکنیم❤✨

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
فکر کنم همسن هم باشیم😅...  انشاالله که خیلی هم شانس باهات یار باشه یک همراه خوب گیرت اومده با ...

عه چ خووب🥺😍 

ایشالاااا 

هیچکی نمیفهمه من چقد بدختی کشیدمم هرشب یکی دلش به حاله من میسوخت منو تو خونه راه میداد تا از جنگ اعصابه خونموپ دور باشم 

خیلی بده آواره خونه مردم باشی واقعا بدههه 

عه چ خووب🥺😍  ایشالاااا  هیچکی نمیفهمه من چقد بدختی کشیدمم هرشب یکی دلش به حاله من میسو ...

به خونه خودت فکر کن🥰🥳 یک جوری زندگی کن و اعتماد به نفستو بساز که این اتفاقا خونه جدید نیوفته و بگی چه کار خوبی کردم 😘❤