2777
2789

اگر میخوای بری سرکار پارتی ۱۰۰%میخوای

وگرنه بعدش بیکار میشی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. 

استارتر ببخهشید که توی تاپیکت سوال پرسیدم

بدجوری راهنمایی لازمم. 

لطفا اگر برات مقدوره راهنماییم کنید. بتونم بهتر انتخاب کنم. بدجوری گیجم   

من امسال کنکور شرکت کردم. رتبه هنرم 252 شد، تزبانم 3668 و تجربیم 23 هزار . همشون رتبطه منطقه سه هستند و شمال کشور میشینم. 

میخواستم تو انتخاب رشتهراهنماییم کنید. من کنکور عملی هنر ندادم. اما میتونم رشته های دانشگاه صداسیما تهران رو انتخاب کنم چون بدون کنکوره. از طریق زبانم فکر کنم شاید فرهنگیان دعوت به مصاحبه بشم. برای تجربیم توان مالی ازاد رو ندارم که پیراپزشکی ها رو انتخاب کنم. امیدم به فوریت پزشکیه. اما همه اینا شدن رشته های دارای شرایط خاص و مصاحبه دار. 

پدر مادرم آرزوشون قبولی فرهنگیانه. منم دوست دارم خوشحالیشون رو ببینم و تا اینجای کار که انتخاب رشته کردم انگار بخاطر اونا فرهنگیان رو گذاشتم تو اولویت.  کسی که دوسش دارم و چهار ساله باهاشم خراسان رضوی درس میخونه. دوست داره منم برم پیشش و میخواد فوریت پزشکی رو بزارم اولویت. از طرفی من از دانشگاه فرهنگیان خوشم نمیاد چون چادری نیستم و احساس میکنم قراره منو عوض کنه. صدا سیما رشته هنر خیلی جذابه و هنر خیلی رنگی و جذابه اما اونم پوشش چادری و سخت داره. فوریت هم احساس میکنم قراره وقت و بی وقت برم شیفت و مجبور باشم هی کار کنم چون یه جا خوندم گفته بودن 24 ساعتست. 

از طرفی میخوام به خودم مسلط باشم به دور از عاطفه و با منطق ببینم برای کسی با شرایط من چه رشته هایی رو بزارم تو اولویت بهتره کجاها شانس قبولیم بیشتره و... 

لطفا راهنماییم کنید که به نظرتون بین این سه تا چجوری بچینم. چون برای دعوت به مصاحبه فقط دو تا کد رشته دعوت میکنن

خب من معلمی قبول نمیشم.بنظر شما حسابداری یا حقوق

خب من از حقوق اطلاعاتی ندارم که بگم..ولی اگه معلمی قبول نمیشی که به نظرمن تلاش ۱۰۰۰ درصدی بکن که قبول بشی...حسابداری رشته ی پر کار خوبیه