2777
2789
عنوان

کیک سه رنگ موج دار

102 بازدید | 5 پست

سلام، خانمای عزیز

یه سوال داشتم، در سایت های مختلف برای کیک اسفنجی در ازای دو لیوان آرد، یک لیوان شیر ذکر شده در حالیکه این مقدار شیر مایع کیک رو خیلی رقیق می کنه. من امتحان کردم با نصف لیوان شیر ، غلظت مایع کیک مناسب تره.

ضمنا برا پخت کیک سه رنگ به این شیوه که هربار مایع رنگی کیک رو از وسط روی هم بریزیم، با توجه به اینکه مایع نسبتا رقیقه، این باعث می شه که مایع رنگی کاملا به اطراف پخش بشه. در واقع لایه های رنگی بجای اینکه بصورت طبقاتی روی هم قرار بگیرن، کنار هم قرار می گیرن!

لطفا یه عزیزی راهنمایی کنه🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان درمورد شیر سوال داری؟ اگر کیک اسفنجی برای خامه کشی میخوایی شیر لازم نیست آب باید بریزین درمور ...

نه، سوالم در مورد ریختن مایع رنگی داخل قابلمه هست. مایع کاملا پخش می شه، این برا کیک زبرا مناسبه اما برا کیک موج دار لایه های رنگی بجای اینکه روی هم قرار بگیرن کنار هم قرار می گیرن. اصلا نحوه ریختن مواد رنگی داخل قابلمه باید چجور باشه اگر نوبتی هر رنگی رو از وسط بریزیم این می شه کیک زبرا، نه موج دار!