سلام، خانمای عزیز
یه سوال داشتم، در سایت های مختلف برای کیک اسفنجی در ازای دو لیوان آرد، یک لیوان شیر ذکر شده در حالیکه این مقدار شیر مایع کیک رو خیلی رقیق می کنه. من امتحان کردم با نصف لیوان شیر ، غلظت مایع کیک مناسب تره.
ضمنا برا پخت کیک سه رنگ به این شیوه که هربار مایع رنگی کیک رو از وسط روی هم بریزیم، با توجه به اینکه مایع نسبتا رقیقه، این باعث می شه که مایع رنگی کاملا به اطراف پخش بشه. در واقع لایه های رنگی بجای اینکه بصورت طبقاتی روی هم قرار بگیرن، کنار هم قرار می گیرن!
لطفا یه عزیزی راهنمایی کنه🙏