2777
2789
عنوان

حال خراااب من بعد گم شدن بچم

671 بازدید | 14 پست

امروز عصر با مامانم اینا و خواهر اینا بچه هارو بردیم پارک،دخترم تع سااسه و پسرم دوسال ونیم و خییییلی شیطون،خودمم خیلی استرس بچه هانو دارم و مراقبشونم،غروب شد یه لحظه تو اون شلوغی سرسره بازی بچه ها از پسرم غافل شدم و ندیدمش،یهو دیدم چرا از سرسره پایین نمیاد پس،صداش کردم جواب نداد،گشتم بین بچه ها نبوووود!از پله ههای سرسره رفتن بالا نبود،زه لحظه مثل دیوونه ها شدم می گفتم بچم کو ،فقط از دور خواهرم اینارو صدا کردم که بچه نیست،دختر کوچولوم گریه میکرد،خواهران و مادرم هر کدوم یه ور رفتن کلا به اندازه ۶ ،۷ دقیقه طول کشید تا دیدم بچمو خواهرم داره از اون سمت پارک میاره،داشت میدوییدو بازیگوشی میکرد ،وقتی ازدور دیدمش قلبم ریخت ولو شدم نشستن رو زمین،پارکش خیلی جای در رو و پیچ در پیچیه.از سرشب هنوز حالم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ولی خداروشکرکن صدقه بده که پیداشده خوشحال باااش 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

ای جونم حق داری پیش میاددد 

برای منم پیش اومده 

هنوز بعد چند سال یادمه 

چهار چشمی باید مواظب باشی مخصوصا دو تا هستن و شیطون

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچن هنوز درست زبون وانکرده،بازیگوشه،از غروب همش میگم اگه یکی از این پیچارو میرفت سمت خیابون شلوغ یا سمت پشت پارک چی،اگه نمیتونست راه برگشتو پیدا کنه تا یه جاهایی چی؟!اگه یه معتاد میگرفتتش چی آخه خیلی خوشگله عزیزکم،اگه میرفت یه سمت که نمیشد پیداش کنم چی؟

منم تجربه کردم اما بدترشو موقع بدرقه زائران مکه بود هزاران نفر اونجا بودن تو اون شلوغی بچمو گم کردم 3سالش،بود اونقد گشتیم پیدا نکردیم دنیا رو سرم خراب شد  بعد چند دقیقه یه خانوم از اون طرف خیابون آورد نمیدونم چطوری فهمید بچه منه آورد بهم دادخیلیم عصبی بود گفت مواظب بچت باش ولی من همش تو دو ثانیه بچرو گذاشتم زمین از کیفم آب دربیارم که قیبش زد  

من مطمئنم خود خدا هداییتش کرد سمت جایی که پیداش کنه خواهرم،من مطمئنم فرشته های حدا مراقبش بودن،ولی نمیتونم حسم تو اون لحظه رو شرح بدم،خدایا خودت پشت و پناه همه ی بچه ها باش،تورو به عزتت قسم 

حق داری عزیزم خیلی سخته منم پارک میرم همش چشمم بچه رو دنبال می‌کنه یه لحظه نبینمش دلم میریزه ،۶_۷دقی ...

من تو فامیل معروفم به اینکه خیلی مراقب و نگران بچه هام هستم،خیلی استرسیم تو این زمینه،نزده میرقصم چه به اینکه این اتفاق بیفته،خدایا این جز بدترین امتحاناتت از من ناچیز  بود،خدایا دل همه ی مادراروبزرگ و آروم کن،بچه هامو میسپرم به خودت،هواشونو داشته باش

مطمعن باش برای تمام پدر و مادرها حداقل یک بار این ماجرا پیش اومده خود من اون هفته اصفهان بودیم با اینکه پسرم 10سالش و بزرگه یه پارک محله ای بود روبروی خونه ای که اجاره کرده بودیم گفت میرم با وسایل ورزشی بازی کنم بعد چند دقیقه گفتم خودمم برم تو پارک هرچی تو پارک نگاه کردم نبود یهو دلم ریخت شروع کردم التماس کردن خدا تااینکه چندتا پسر تو پارک بودن از اون سر پارک صداش کردن اومد