2777
2789

الان یک ماهه این خونه رو خریدن بخدا کل ساختمون خوابن اینا بیدار تااا ساعت۳

بچم یه هفته شبا از ترس یه فیلم ک تو گوشی دوستش دیده نمیتونه بخوابه

اینا هم قر و قر یا مبل میکشن رو زمین یا خونه تعمیر میکنن

مرده هم الاغ نصفه شب یادش میفته دکور خونه رو درست کنه

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...

به سختی خوابوندم بچمو الان میترسم با صدای اینا دوباره بیدار شه

واای وقتی با گریه و ترس بیدار میشه منم باهاش میترسم 

فقططط میچسبه به من 

دلم میخواد بگم صدا نکنن نمیخوام بیدارش کنن

امان از همسایه وقت نشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه همسایه داریم خیلی ادیت کردن تا حد تا شکایتم رفتم فایده نداشت تا اینکه مثل خودش شدم ۱ شب بچه هام داد میزدن  آهنگ میزاشتن می‌دویدند منم کاری نداشتم آنقدر اذیت کردن که الان درست شدن تا اذیت نکنی درست نمیشن 

ما یه همسایه داریم خیلی ادیت کردن تا حد تا شکایتم رفتم فایده نداشت تا اینکه مثل خودش شدم ۱ شب بچه ها ...

با چوب دستی بزنم به سقف؟؟؟ یعنی فایده داره؟؟؟

ببین دیدیشون با ملایمت بگو که ببخشید درسته ۴ دیواری اختیاری ولی من بچم بدخوابه اگه امکانش هست شبا صدا نکنین بخدا بچم بیدار میشه خیلی اذیت میکنه

اینجوری بگی ادم میشن مطمعن باش

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟