2777
2789

بچه ها بابامو بردم دکتر ، گفت رگ اصلی قلبش گرفته شده .باید عکس هسته ای بدین . این عکس هسته ای هم یه خطرناکه چون با اشعه اس . تا حالا اطرافیان شما آنژیو کردن ، قبلش عکس هسته ای گرفتن ،؟ بنظرتون ببرم یه دکتر دیگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم نظر دكتر ديگه اي رو بگير خطر انژيو نكردن ممكن بيشترباشه عزيزم ولي به دكتر جديد نگو چي بهتون ...

دکتر گفت باید آنژیو بشه ولی قبلش عکس هسته ای میخواد ، بنظرتون عکس هسته ای لازمه ؟

آنژیو خیلی راحته عزیزم اصلا نگران نباش ....قبلش، گفتن عکس بگیرین اکو قلب داديم گفتن عکس،نمیخواد دیگ ...

ماهم اکو دادیم ،دکترش گفت آنژیو میخواد ، بعد گفت عکس هسته ای باید بده ، شماهم عکس هسته ای گرفتین. اصلا یه هفته اس درگیر این عکسیم

دکتر گفت باید آنژیو بشه ولی قبلش عکس هسته ای میخواد ، بنظرتون عکس هسته ای لازمه ؟

عزیزم شما از کجا فهمیدین رگ اصلی گرفته؟

مامان من فقط اکو داده و نوار قلب بدون هیچ سابقه ای دکتر گفته باید حتما اسکن هسته ای بره.تا مشخص بشه انژیو لازمه یا نه

همتای مامانم بودم❤

بابام هم انژیو کرد هم عکس.نه خطری و دردی هم نداره.

عزمزمه عکس هسته ای داد قبلش ؟ آخه این عکس اشعه دارم بخاطر همین یکم میترسم.بعد دکترش آدرس یه جایی رو داد گفت حتما اینجا برین .من فک میکنم شاید با اونجا قرارداد داره همرو میفرسته برای عکس 

ماهم اکو دادیم ،دکترش گفت آنژیو میخواد ، بعد گفت عکس هسته ای باید بده ، شماهم عکس هسته ای گرفتین. اص ...

نه دیگ عکس نخواستن  گفتن آنژیو باید بشه ....عکس راحته واشه دقیق نشون دادن هست ...انژیوو خیییییلی راحته اصلااااا نگران نباش من خییییلی غصه خوردم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
عزیزم شما از کجا فهمیدین رگ اصلی گرفته؟ مامان من فقط اکو داده و نوار قلب بدون هیچ سابقه ای دکتر گفت ...

دکترش از اکو با نوار قلب گفت . الان دو روز دیگه وقت عکس داره ، ولی حالش بده .نمیدونم چیکار کنم .میترسم سکته کنه

نه دیگ عکس نخواستن  گفتن آنژیو باید بشه ....عکس راحته واشه دقیق نشون دادن هست ...انژیوو خیییییل ...

مرسی عزیزم آخه حال بابام یکم بده . دو روز دیگه وقت عکس داده .حال مریض شماهن بد بود ، الان همش میگه قلبم درد میکنه .تو این دو روز میترسم سکته کنه .البته دکتر قرص داده

عزمزمه عکس هسته ای داد قبلش ؟ آخه این عکس اشعه دارم بخاطر همین یکم میترسم.بعد دکترش آدرس یه جایی رو ...

اول عکسه بعد انژیو.عکسه اصلا چیز خطرناکی نیست و راحته.چون با تزریق یه دارویه یکم حالت گرگرفتگی داره بیمار.بعد انژیو.اگه تا دوتا رگ گرفتگی داشته باشه که همون موقع که دارن انژیو میکنن فنر میزارن.که میشه آنژیوپلاستی.اما اگه تعداد زیاد باشه باید جراحی قلب باز کنن.انشالله خیره و به جراحی نرسه