2777
2789
منم خیلی دنبال واکسن میگردم نه هنوز توزیع نشده

از کجا باید بگیریم. واسه چند ساله؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دنبال واکسن میگردم نه هنوز توزیع نشده

مطمئنه؟ شما تا حالا زدین؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
منظورتون بچه چند ساله هست؟ 

۹/۵ و۶ ساله 

پارسال یک هفته تب داشتن سر آنفولانزا

من می‌خوام بزنم ولی اکثرا میگن وقتی مشکل زمینه ای ندارن نزنید تا بدن طبیعی مقابله کنه

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

بنظر تون واسه خانومای باردارم میزنن یا خطر داره آخه من اسم و آلرژی دارم 

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

۹/۵ و۶ ساله  پارسال یک هفته تب داشتن سر آنفولانزا من می‌خوام بزنم ولی اکثرا میگن وقتی مشکل زم ...

این دیگه به نظر خودتون بستگی داره ولی اگه مدام سرما میخورن من برا پسرم زدم خیلی موثر بود 

این دیگه به نظر خودتون بستگی داره ولی اگه مدام سرما میخورن من برا پسرم زدم خیلی موثر بود 

عوارض نداره؟

برای چ کشوری زدین؟

یک دوز تزریق کردین ؟

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

منم امسال برای پسرم می‌خوام بزنم چون می‌رفت مدرسه و زود به زود سرما میخورد و خواهر ش زیر یکسال بود هردوشون مریض میشدم اسیر میشدم

منم خیلی دنبالشم  کسی می‌دونه واسه بچه ها چطوره بزنیم بهتره یا خیر  لایک لطفا

من میخواستم بزنم اما دکترش ک دکتر فریبرز زندیه هست میتونی سرچم بزنی راجب خوب و بدیش  گفت اصلا توصیه. نمیکنم ممکنه بچه تشنج کنه  من  خیلی استرس شو دارم 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

چند سالشه   پسرتون 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم