2777
2789

خواهشا تا آخر با دل و جون بخون که برات با دل و جون دعا میکنم😁❤️‍🔥

مشکلم به ظاهر خیلی خیلی مسخرست به حدی که شاید بگین طرف اوسکلی چیزی عه😁..اما..

من دلم پرمیشه واسه اینکه فقط یه لحظه بامزه و شوخ طبع باشم نه اینکه نباشم نه ،همچین شخصیتی تو وجودم هست اما باید پرورشش بدم، ضعیف و رنجور شده..؛

من فن بیان خوبی ندارم اعتماد به نفس بالایی ندارم و همچنین عزت نفس من آدم خجالتی هستم که همین اینا باعث شده خلاقیتم کوررررر بشه😵

ولی یه نکته رو متوجه شدم که همه میدونن اما بهش دقت نمیکنن اینکه اگر بخوای واسه خواستت گیر بازی دربیاری بهش نمیرسی یا سخت میرسی حالا هر چی باشه اما اگر بیخیال رهاش کنی بهش میرسی نه اینکه بشینی تا خواسته هات برات سبز شن منظورم اینه خودتو سرش اذیتت نکنی و بپدیزی و براش تلاش کنی که اگه شکست خوردی ناامید نشی که بعدش بسی امید پیدا میکنی.

مخلص کلام اینکه  کمکم کنید اونی که میخوام بشم از طریق هر چیزی باشه تلاشم رو میکنم چه فیلم چه کتاب چه دوره چه آهنگ چه تکنيک های مختلف

فقط کممممک کنید، این سایت برای یاری رسوندند لطفا برسوندی❤️

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

لایک .. منم همینم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه کمکی مثلاظ؟

مشخصه گفتم ، حس شوخ طبعی رو تقویت کنم 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

میدونم 

میگم برا شوخ طبع شدن شما 

چه کمکی از دست کاربرا برمیاد ؟؟ 

تو گفتی لطفا کمکم کنید چه کمکی منظورته؟

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
تیکه های بامزه رو یاد بگیر من جمله بامزه یا جالبی میشنوم یادداشت میکنم

مثلا چی یکیشو بگو اگه واقعه بامزست

میدونم  میگم برا شوخ طبع شدن شما  چه کمکی از دست کاربرا برمیاد ؟؟  تو گفتی لطفا کم ...

خب مثلا آدمای شوخ طبع میتونن مدله کارشون رو برا من توضیح بدن یا اگه کسی راهی بلده بهم بگه که خودش قبلا رفته

ببین خیلی  خیلی ذاتیه 

من سعی کردم ولی اصلا نتونستم 

باید خیلی مطالعه کنی 

که تا یه موضوع مطرح میشه موضوع مرتبطشو پیدا کنی ربطش بدی به هم 

نوع لحن و بیان هم که خیلی خیلی مهمه و این بیشتر ذاتیه 

شاید بشه کلاس استنداپ کمدی بری

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
ببین خیلی  خیلی ذاتیه  من سعی کردم ولی اصلا نتونستم  باید خیلی مطالعه کنی  که ...

شرایطشو ندارم برم کلاس

ولی اینو مطمئنم اگه تو ذات کسی نباشه میتونی پرورش بده با اصولش حتی از اونی که تو ذاتشم هست بهتر بشه

خب تو هر موقعیتی فرق میکنه

خب مثلا تو موقعیت خجالت کشیدن از موضوع یا کاری چه حرف بامزه ای داری بزنی؟

هفت تا ایت الکرسی بخون بعد حرف بزن

واقعا؟؟😂😐 مسخره میکنی