2777
2789

پا میشین چیکار میکنین اون ساعت؟

برا درس خوندنه؟

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پا میشین چیکار میکنین اون ساعت؟ برا درس خوندنه؟

نه من درسامو خوندم فوق لیسانسمم گرفتم برای رسیدن به سایر اهداف- یه جورایی زمان میخریم- شما الان بزرگترین هدفت چیه؟

برای شفای پدرم یه سوره حمد میخونی؟

من دلم میخاد نماز بخونم بعدش نمیدونم شاید لالا بازم

خب عزیزم ساعت بذار پاشو بخون بعدش بخواب

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
نه من درسامو خوندم فوق لیسانسمم گرفتم برای رسیدن به سایر اهداف- یه جورایی زمان میخریم- شما الان بزرگ ...

نه من کلا ۵صبح تازه میخوابم تا ظهر

کلا ادم صبح نیستم تو شب بهتر کارامو انجام میدم 

حتی زمان دانشگاه شب میخوندم 

ولی دیگه الان هیچ کاری ندارم ترجیح میدم صبح خواب باشم لاقل زمان بگذره