2777
2789

من چند جلسه میکرو رفتم بهتر شد...............الانم روغن گل بنفشه میزنم میگن خوبه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم پوستم وحشتناک بود

فرورفتگی های جای جوش خیلی زیاد و عمیق داشتم 

۱۲ جلسه رفتم میکرونیدلینگ 

خوب خوب نشد ولی تا ۷۰ درصد بهتر شد.

دیگه بعدش شاغل شدم وگرنه حتما ادامه میدادم

چون بعد از میکرو باید ۴_۵روز از خونه بیرون نری مراقبت میخواد

تنها و تنها و تنها راه اسکار، میکرونیدلینگ هست

برای بعدش هم یه ترمیم کننده عالی خارجی بخر و استفاده کن

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
من خودم پوستم وحشتناک بود فرورفتگی های جای جوش خیلی زیاد و عمیق داشتم  ۱۲ جلسه رفتم میکرونیدل ...

چه ترمیم کننده ای زدین میشه بگی ممنون میشم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

چه ترمیم کننده ای زدین میشه بگی ممنون میشم

بخدا یادم نیست

۵ سال پیش رفتم 

ولی با یکم تحقیق و یکم هزینه کردن میتونی بهترین ترمیم کننده رو پیدا کنی

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد