2777
2789
عنوان

آسیب ب هایمن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم داری میگه وقت پریودت هست خون هم برای اون هست دیگه استرس داشته چند قطره اومده 

اخه ی لحظه دردم گرف اونم زیاد..الان دو سه ساعت گذشته..درد ندارم..فقط میگم ک دست میزنم قسمت پرینه درد میگیره

گواهی بکارت ؟؟؟واقعا هنوز به این مسائل فکر می‌کنید؟؟

والا بخدا . با کیا شدیم هشتاد میلیون 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
نیاز دارم میخاستم بگیرم برا روزی ک ب دردم خورد

خوب کاری میکنی،متاسفانه ایرانه و این چیزا ی زمانی لازم میشه

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   

هنوز که پریود نشدی فردا صبح برو دکتر شوهرتم ببر ببینه دکتر چی میگی 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

احتمالا زخم شده چون پاهاتون بسته بوده پرده همین دم که نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
اخه ی لحظه دردم گرف اونم زیاد..الان دو سه ساعت گذشته..درد ندارم..فقط میگم ک دست میزنم قسمت پرینه درد ...

فشار اومده درد داره من خودم ارتجاعی بودم اصلا نفهمیدم چی شد فرداش رفتم دکتر گفت ارتجاعی هستی شوهرمم یه کم خودش گرفت که چی شد من اصلا نفهمیدم بعد چند روز چیزی نگفت

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
نه عزیزم اون تقریبا دوسانت باید بره داخل تا برسه خیلی داخله سخت دیده میشه

نمدونم رفت یا نه..واقعا ببخشید ک واضح توضیح میدم..ولی یهو یه ضربه انگار وارد شد ک درد خیلی شدیدی داشت..نمدونم رفت داخل یا در اثر همون برخورد محکم و سطحی اینجوری درد گرف یا شایدم زخم شد

شاید فقط آسیب دیده، منم همینجور بودم دفعه اول با اینکه رابطه کامل نبود خون آمد یکم ، من تازه تا چند وقت هر دفعه خون بود در حد همون کج ، اون فک کنم فقط آسیب دیده