همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 عنوان پسرم فقط تو پوشک پی پی میکنه 566 بازدید | 40 پست کامل از پوشک گرفتمشاما موقع معذرت میخوام پی پی میگه پوشکچند بار گفتم برو تو توالت انقدررر نگه میداره میشینه بعد زار زار گریه میکنه تورو خدا پوشکم کنمن واقعا نمیدونم چیکار کنم کلافه شدمسه سالشه به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️ 1402/06/03 | 17:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40842 بی خیال بچه منم سه سالشه عین بچه تو . جیش رو در دستشویی راحت میره پی پی در پوشک .عادیه شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
nodeliit عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 347 خیلی بده اینجورییجورایی ترس داره😕دختر من ۲۰ ماهش هرکار کردم نتونسم از پوشک بگیرمش۱۰ روز گرفتار بودم اصلا خبر نمیداد جیش توی دسشویی میکرد ولی پیپی فق تو شلوارشدیگ باز پوشکش کردم خانومِآقایمیم❤️✨مامانِخانومِنون🐣🧡
بهسا_خوش_اندام_میشود عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11844 طبیعیه تو اوایل از پوشک گرفتن. کم کم رفع میشه. از نشستن تو فرنگی یا سنگ توالت میترسن این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
mfawt عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16950 همین ک تو زندگیت پی پی نمیکن خدا رو شکر اینم حل میش کم کم اینقد بگی عادی میش
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 ماشالا سومی هم تو راهه الان چه مشکلی داره؟؟؟!!! به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40842 هنوز سومی پسره یا دختره ؟ شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 بی خیال بچه منم سه سالشه عین بچه تو . جیش رو در دستشویی راحت میره پی پی در پوشک . ... تا کی اینجوریه با برادرش اصلا همچین مشکلی نداشتم به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
mfawt عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16950 الان چه مشکلی داره؟؟؟!!! بعضیا دنبال حاشین تو چرا جوابشونو میدی ولکن
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40842 تا کی اینجوریه با برادرش اصلا همچین مشکلی نداشتم .نمیدونم . بچه من کهفعلا یاد نگرفته شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
همیشه_حامله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 1648 خیلی بده اینجوری یجورایی ترس داره😕دختر من ۲۰ ماهش هرکار کردم نتونسم از پوشک بگیرمش ۱۰ روز گرفتار ... برای من نگه میداره اصلاااا سر این مسئله کوتاه نمیاد من واقعا نمیدونم چه کاری درسته به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
سآیلی عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 530 الان چه مشکلی داره؟؟؟!!! من موندم تو نی نی سایت یه سریا چرا منتظرن یه حرف بزنی یه جور دیگه برداشت کنن🥴منظورم این نبود مشکلی هست یا نیست صرفا نوشتم ماشالا و ذوق کردم همین!🤦فکرکنم اگه یه ایموجی قلبی چیزی میذاشتم سو برداشت نمیشد برای محاسبه عدد شانس درخواست بدید
مرجانوآسمان عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 12059 از این قصری ها بگیر، بگو باشه پوشک ولی برو روی اون بشین.کم کم بجای پوشک شووورت پا کن.بعد کم کم نشون بده ، ک بسته پوشک تموم شده. دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار