2777
2789
عنوان

پسرم فقط تو پوشک پی پی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 40 پست
طبیعیه تو اوایل از پوشک گرفتن. کم کم رفع میشه. از نشستن تو فرنگی یا سنگ توالت میترسن

احساس میکنم از پی پی خودش میترسه

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
من موندم تو نی نی سایت یه سریا چرا منتظرن یه حرف بزنی یه جور دیگه برداشت کنن🥴 منظورم این نبود مشکل ...

عزیزم شما برو یه بار بخون ببین چه برداشتی میشه کرد

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من نگه میداره  اصلاااا سر این مسئله کوتاه نمیاد  من واقعا نمیدونم چه کاری درسته

می‌ترسه دختر منم اینطوره اگه تو دستشویی بخواد پی پیش بیاد پا میشه گریه میکنه میخواد بره ولی می‌ترسه، یکی میگفت بهش 4قل و آیت الکرسی بخون فوت کن ترسش کم میشه هنوز امتحان نکردم 

از این قصری ها بگیر،  بگو باشه پوشک ولی برو روی اون بشین. کم کم بجای پوشک شووورت پا کن. بعد ک ...

قصری ها چی هست عزیزم؟

کلا دوست نداره پی پی اش رو ببینه

من نمیدونم این چه داستان جدیدیه😂😂

می‌ترسه دختر منم اینطوره اگه تو دستشویی بخواد پی پیش بیاد پا میشه گریه میکنه میخواد بره ولی می‌ترسه، ...

نمیدونم والا

من حتی جایزه هم براش خریدم گوش نمیده

بچه ها پی پی رو دیر تر میگن...باید کاری کنی تا ترسش از پی پی کردن تو دستشویی بریزه...‌‌با جایزه..‌با دیدن کارتون و انمیشن که موضوعش همینه...‌با کتاب خوندن.....یه کار چندشی هست ولی واقعا جواب میده بهت میگم انجامش بده....یه صفحه نقاشی بکش  بزار تو دستشویی..عکس یه پی پی بزرگ بکش بعد بگو این پی پی بابا هست یکی دیگه بکش بگو پی پی مادر هست بگو اینا ناراحتن دنبال بچشون هستن بعد جلوش یه بچه رو بکش که پی پی کوچیک تو شکمشه دلدرد داره....بگو این باید بره تو چاه پیش مامان باباش ...

بچه ها پی پی رو دیر تر میگن...باید کاری کنی تا ترسش از پی پی کردن تو دستشویی بریزه...‌‌با جایزه..‌با ...

عیول چه راهکار خوبی مرسی😍😍

آره از پی پی شونم میترسن. من سریع میشستم میرفت تا کم کم عادت کرد

😢😢

خیلی کار سختیه

پسر بزرگم اصلا اینجوری نکرد

من جایزه خریدم ستاره زدم مشاور بردم میگه میرم ولی می‌ترسه 

منم جایزه رو امتحان کردم فایده نداشت