الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای من نگه میداره اصلاااا سر این مسئله کوتاه نمیاد من واقعا نمیدونم چه کاری درسته
میترسه دختر منم اینطوره اگه تو دستشویی بخواد پی پیش بیاد پا میشه گریه میکنه میخواد بره ولی میترسه، یکی میگفت بهش 4قل و آیت الکرسی بخون فوت کن ترسش کم میشه هنوز امتحان نکردم
بچه ها پی پی رو دیر تر میگن...باید کاری کنی تا ترسش از پی پی کردن تو دستشویی بریزه...با جایزه..با دیدن کارتون و انمیشن که موضوعش همینه...با کتاب خوندن.....یه کار چندشی هست ولی واقعا جواب میده بهت میگم انجامش بده....یه صفحه نقاشی بکش بزار تو دستشویی..عکس یه پی پی بزرگ بکش بعد بگو این پی پی بابا هست یکی دیگه بکش بگو پی پی مادر هست بگو اینا ناراحتن دنبال بچشون هستن بعد جلوش یه بچه رو بکش که پی پی کوچیک تو شکمشه دلدرد داره....بگو این باید بره تو چاه پیش مامان باباش ...