2777
2789
عنوان

خانوما من باردار نمیشم 😔

213 بازدید | 18 پست

خیلی وقته ازدواج کردیم ولی باردار نشدم شوهرم هم اصلا پیگیر نمیشه تک و تنهام 

خستم از نیش و کنایه مردم 

از سوال پرسیدنشون

از غصه خوردنشون 

از اینکه میگن برات دعا کردم

جالبه هرگز پیش کسی ابراز نکردم دلم بچه میخواد و نگفتم مشکل داریم 

همیشه گفتم بچه نمیخوایم 

واقعا هم اگر نیش و کنایه بقیه نبود بچه نمیخواستم یعنی حرف بقیه اذیتم میکنه و نمیتونم مدیریت کنم

شوهرم هم متاسفانه اصلا همراهی نمیکنه 

دلم گرفته 

چند وقته اقدامی ؟ چندسالتونه؟ 

تحت نظر دکتر نبستین؟

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه از نظر مالی مشکلی نداری خودت برو دکتر پیگیر باش حتما که نباید شوهرت باشه، اگه لازم بود برا ...

وقتی برای این قضیه همراهیم نمیکنه چطور میخواد برا بچه کمک کنه 

باید قبول کنه همراهیم کنه 

خیلی وقته بیش از ۵ ساله  نه شوهرم‌نمیاد تنبله  فقط یه بار رفتیم

خب عزیزم اینجوری که نمیشه 

من موندم چجوری طاقت آوردین 

من‌۶ ماهه اقدامم از دو ماه قبل اقدام رفتم تحت نظر دکتر 

شوهر منم اصلا همکاری نمی‌کرد که بره آزمایش اسپرم بده همش بهونه میاورد  و تاخیر مینداخت 

والا دکتره بهش گفت مگه بچه نمی‌خوای ؟ خب باید همکاری کنی نمیشه که تنها خانومت همش بیاد دکتر 

به شوهرم گفت تو همکاری نکنی خانومت هم بگو دیگه نیاد اینجا 

بالاخره آزمایش داد  

نمیدونم این مردا چرا اینجوری میکنن مثل بچه میمونن تودهم باهاش حرف بزن ۵ ساااال زمان زیادیه باید تا الان میفهمیدین مشکل چیه که نشده 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

خب عزیزم اینجوری که نمیشه  من موندم چجوری طاقت آوردین  من‌۶ ماهه اقدامم از دو ماه قبل اق ...

بعد از دو سال التماس بالاخره اومد رفتیم دکتر زنان 

شد همون یه بار 

همش میگه کار دارم‌نمیرسم نمیتونم 

از طرفی فکر نمیکنه من تحت فشار اطرافیام

وقتی برای این قضیه همراهیم نمیکنه چطور میخواد برا بچه کمک کنه  باید قبول کنه همراهیم کنه

شاید زیاد هنوز میل نداره به بچه باید باهم حرف بزنین تو آرامش که به یه نتیجه ای برسین عزیزم 

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔