2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه به شرط اینکه اصل باشه فقط ی اشکالی داره ک بعد شستن صورت سیاهیش زیر چشم میمونه که اونم اگه ...

دقیقا. منم اسنس مشکی رو سال ها استفاده میکردم. اصلش رو هم همیشه گیر میاوردم. اما میدیدم اولا یکی دو ساعت بعد زیر چشمام سیاه میشه و ثانیا موقع شستشو چندبار باید میسلارواتر میزدم. تا اینکه متوجه شدم این نقطه ضعف اسنس مشکیه. دیگه نخریدم. بجاش اسنس صورتی خریدم . اصلا نمیریزه زیر چشم و راحت هم تمیز میشه.

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
عزیزم ببخشید سوال میکنم نگرانت بودم مشکلت حل شد کلی برات دعاکردم 

عزیزم تاپیک شهید ابراهیم هادی ک زدم رو کامل بخون متوجه میشی

اخرش ی کامنت گذاشتم اونم بخون

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

من فقط کالیستا میزنم همه لوازمشو دارم واقعا عالیه نارنجیش بلند میکنه بنفشش هم حجم دهندس هم بلند میکنه،من هر ریملی میزدم مژه هام میریخت اما این واقعا عالیه مژه هات بهم نمیچسبه قیمتشم خوبه حتما امتحان کن عاشقش میشی

دقیقا. منم اسنس مشکی رو سال ها استفاده میکردم. اصلش رو هم همیشه گیر میاوردم. اما میدیدم اولا یکی دو ...

اره عزیزم منم راضیم 

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

اره خوندم خداروشکر حل شد🥰

قربونت برم عزیزم

راستی اون هیچ عکس فیلمی ازم نگه نداشته بود همرو پاک کرده بود و کلا قصدش بردن ابروم نبود تهدیدای توخالی که هدفش این بود با ایم تهدیدا برم سمتش و باهاش حرف بزنم