2777
2789
عنوان

کشیدن دندان ...

39 بازدید | 5 پست

میخوام ارتودنسی کنم ...دندون چهار فک بالام نیاز به کشیدن داره یعنی خرابه بعد دقیقا همون سمت دندون آسیای بزرگم فک کنم نیاز به کشیدن داره 

اگه این دوتارو بکشم بعد دندون عقل همون سمتو هم جراحی کنم ... یدونه دندون از آخر کم میاد خیلی مهمه؟

چیکار کنم😐

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم اوردن مهم نیست  فاصله نداری  راموس پایینت کوچیک نیست؟

فک بالام ...بهم ریختگی هم نداره ...فقط فک  پایین یکم بهم ریختگی داره یکم

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
چرا بکشی عصب کشی کنی بهتر نیس؟

درست پنج ماه پیش این دندون باز شده چون خیلی خراب بود دقیقا نصفش پر شده یعنی الان لبخند بزنم مشخصه از کنار مواد پر کرده نصفش .... بعد الان یه چهار شبی هست آب اینا که میخورم یخ باشه دندونم یه درد خفیف میگیره باز خوب میشه 

واسه همین میگم این دیگه کشیدنیه چون دیگه دندونی نمونده بخواد دوباره باز کنه عصب کشی کنه بعد پر کنه