2777
2789
عنوان

اصفهانی ها بیاین

610 بازدید | 33 پست

سلام میشه چندتا رستوران و فست فودی خوب معرفی کنید که غذاهای ایرانی و انواع کباب و جوجه ی ایرانی داشته باشه؟ممنون میشم 

هرچی گوگل سرچ میزنم چیزی گیرم نمیاد همشون غذاهای خارجی‌ دارن بیشتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای ایرانی شب نشین ؛حاج بهزاد 

فست فود زیاد نمیشناسم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

شهرزاد و شب نشین عالین

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

توی خیابون آتیشگاه ی رستوران هس فوق العاداس 

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️

به جای فست فودهای ناسالم بازاری سوسیس و کالباس سالم خونگی بخرید و توی خونه درست کنید لذتشو ببرید هم سالمه هم خوشمزه 

https://eitaa.com/aalaa_food_esf بزن روی لینک و بیا کانالم خوشمزه هامونو ببین تخفیف ویژه برای دوستای نی نی سایت