2777
2789
عنوان

بچه هااا نگرانم بیاین یه لحظه

209 بازدید | 14 پست

همسرم شغل آزاد داره ودوسالو چند ماهه تو عقدیم ودیگه باید عروسی بگیریم،خیلی سختی وحرفا تواین دوسال ازاینو اون شنیدم که برامم مهم نیست حرف باد هواست واین حرفا برا هرکسی تودوران عقد پیش میاد

شوهرم پس اندازو وام ازدواج مونو گذاشت تویه کاری اما ضرر کرد الان پولی تودستمون نداریم وموندیم با قسط واین همه گرونی عروسی،نگین قید عروسیو بزن،چون واقعا نمیتونم اما تمام تجملات رو از عروسیم حذف کردم ،هرچی بیشتر داره ماه صفر جلوتر میره اضطراب من بیشتر داره میشه

چون همسرم گفته برج ۷ عروسی میگیره

ولی میبینم هیچ اقدام وپولی نداره

وازپدرشم یه درصد توقع کمک ندارم وهمسرمم نداره

وبا شناختی که ازش دارم فکر نکنم بهمم کمک کنه

آیا شما برای عروسی هاتون خانواده ی همسرتون کمک کردن یا خود همسرتون

برام دعا کنید بتونیم وام بگیریم ویه عروسی چمع وجور بگیریم بریم سرخونه زندگی مون خیییلی داره بهم سخت میگذره

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیرتر عروسی بگیر وقتی پول ندارید بعدم عروسی رو پدرشوهر میگیره اصولا یا خانواده عروس و داماد خرج نصف ...

عزیزم همین الانشم دیر شده،خانواده ام کاملا ناراضی اند،اما پدر همسرمم گفته به من ربطی نداره

الان میترسم عروسیمون بازور ودعوا وجنجال گرفته بشه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

همسر منم تو شرایط شما بود یه عروسی کوچیک گرفتیم رفتیم سرخونمون

عزیزم الان راضی هستی ازعروسی جمع وجوری که گرفتی،دیگه برات حسرت نیست

ان شاالله همیشه خوشبخت وشاد کنارهم زندگی کنید😍🥰

ما اصلا حتی هزارتومن هم کمک نگرفتیم هر چی خرج کردیم از خودمون بود ولی عروسی رو جمع و جور و کم خرج گر ...

خوشبخت ترین باشی عزیزم😍🥰

خداحفظتون کنه برای هم

اوف نگو از عروسی که دلم پره همین دیشب ی بحث مفصل با خونواده نامزدم کردیم به نتیجه نرسیدیم فرداهم میخ ...

عزیزم همین که خانواده ی همسرت برات ارزش قائلند ومیان خونه تون برای صحبت خودش کلیه

همین که بیخیال نیستن ،سعی کنید تمام جوانب وشرایط همسرتو درنظر بگیرین وهمین طور احترام همدیگه رو

عروسی فقط یه شبه تموم میشه میره

اما وقتی رو ها به هم باز بشه وحرمت ها شکسته بشه اصلا ارزش نداره

من خانواده ی همسرم یه بارم حرف عروسی رو بعد ازدوسال وخورده ای یه بارم با من وپدرم نزدن

ولی ما هنوز احترامشونو حفظ کردیم وخواسته امون رو با آرامش واحترام گفتیم

عروسی تموم میشه میره بحث یه عمر زندگیه،زندگیتو بچسب 

چرا انقد خودتو به فشار میندازی که به فامیلاتون شام بدین بجای عروسی دوتایی برین یه سفر خوب بعدش هم ات ...

اگر تا برج ۸ عروسیم گرفته نشه همین کار میکنم

عزیزم همین که خانواده ی همسرت برات ارزش قائلند ومیان خونه تون برای صحبت خودش کلیه همین که بیخیال نی ...

عزیزم میدونی چیه خونواده شوهرم اصلاااا ۱ریال قرار نیس خرج عروسی بدن مادرشوهرم داره از جیب شوهرم مایه میذاره اصلا ی ذره بفکرمون نیس میگه فلانی فلان عروسی رو گرفته پسرم کمتر از اون نیس که عروسی کوچیک بگیره پسرشم پول نداره بخدا ماهی قراره ۱۰ تومن پول قسط و اجاره بدیم گناه من چیه بیوفتم بخاطر ی شب تو قرض🥺

عزیزم الان راضی هستی ازعروسی جمع وجوری که گرفتی،دیگه برات حسرت نیست ان شاالله همیشه خوشبخت وشاد ...

نمیتونم بگم حسرت چون اصلا واسم مهم نیست ولی وقتی یه عروسی مجلل میرم تو دلم یه جوری میشه اما واقعا نمی ارزه بخوای خودتو ببری زیر قرض واسه حرف مردم که چی میگن

نمیتونم بگم حسرت چون اصلا واسم مهم نیست ولی وقتی یه عروسی مجلل میرم تو دلم یه جوری میشه اما واقعا نم ...

دقیقااا،مهم آرامش وخوشبختی توزندگیه ،نه فقط شب عروسی