2789

من میخوام فقط رشته های پیام نورو بزنم ببینم چی قبول میشم بعد سریال پیام نور و غیر انتفاعی رو خریدم ولی قسمتی ک باید سریال وارد کنیم برای انتخاب رشته فقط 10 رقمی قبول میکنه درحالی ک سریال پیام نور 11 رقمیه

کسی از این سامانه استفاده کرده میشه راهنمایی کنه🙏🙏

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
پول منو که خورد بعدا بروز رسانی شد توهم زود به زود سر بزن بروز بشه

یعنی چی؟ چقد پول دادی؟ 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی؟ چقد پول دادی؟ 

۸۰ تو انتخاب رشته البته عوضی واریز کردم چون پیام نور هنوز نیومده بود بعدا باز شد الان موندم با یع کد ده رقمی

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

۸۰ تو انتخاب رشته البته عوضی واریز کردم چون پیام نور هنوز نیومده بود بعدا باز شد الان موندم با یع کد ...

اخه منم ک پیام نور خریدم کد و قبول نمیکنه تو کدو وارد کردی سایت چی اورد؟ جایی واسه وارد کردن کد پیام نور نداشت؟