2777
2789

نظراتتون رو برام بنویسید

من پرخوری عصبی دارم عمل بینی کردم فعالیت زیادی نمیتونم داشته باشم.بنایی هم داریم کلا استرس زیادی دارم خیلییییی چاق شدم چیکار کنم😭

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از نهار یا شام یک قاشق آبلیموی طبیعی بخور

برو عطاری پودر زنجبیل و دارچین بگیر

از دلروخانه هم کپسول خالی بخر

پودرها رو باهم قاطی کن پر کن تو کپسول خالیا هر روز یه دونه و اگر معدت اذیت نمیشه دو تا ازشون بخور سر دو ماه کلی لاغر میشی

کالری شماری

طول میکشه اول باید تو یک هفته حداقل ۴ کیلو وزنمو بیارم پایین😭

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
من چند وقت قهوه هسته خرما میخورم اشتهام کم شده نمیدونم از اونه یا چیز دیگه ولی خداروشکر کم شده 🥴

چه جالب اتفاقا دوستمم میگفت اینو

قبل از نهار یا شام یک قاشق آبلیموی طبیعی بخور برو عطاری پودر زنجبیل و دارچین بگیر از دلروخانه هم ک ...

امتحان کردید اینو؟

من خوبه وزنم عزیزم خاله م امتحان کرده قبلا از ۱۱۵ کیلو رسیده بود به ۹۵ کیلو ولی چون باردار شد دیگه ...

باشه عزیزم مرسی ازت