2777
2789
عنوان

⁦⁦⁦⁦دانشگاه🌱

74 بازدید | 11 پست

بین این دو تا کدوم بهتره ؟

1_ مثلاً روانشناسی دانشکاه روزانه استانی به غیر از استان خودم 

۲_ روانشناسی دانشگاه پیام نور تو شهر خودم 

پیام نور بهتره یا شبانه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیام نور امکانات و اساتید دولتی رو نداره 

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW                                                                                                                                   
دیروز  مشاورم می‌گفت مدرک پیام نور معتبر تره نسبت به روزانه چون امتحاناش کشوریه!!

نه والا 

اساتید ، فضای آموزشی ، مدرک و... دولتی و حتی آزاد بهتر از پیام نورِ 

پیام نور بیشتر غیرحضوری برمیدارن اصن ممکنه کلاس حضوری تشکیل نشه 

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW                                                                                                                                   

مورد ● ۱ ●

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

من باشم اولویتم این شکلیه: دولتی روزانه، شبانه، آزاد، غیرانتفاعی، پیام نور

در کل اگه برات مسیر و هزینه‌ها اوکیه خیلی خیلی میارزه که بری روزانه یه شهر دیگه، اتفاقا تجربه خوابگاهی بودن هم تجربه خیلی خوبیه. شبانه هم از پیام‌نور خیلی بهتره چون همون دانشگاه دولتی رو داری میری، فقط شهریه میدی که اتفاقا یه مزیتی داره و اون هم اینه که اگر یه زمانی نیاز داشته باشی مدرکت رو آزاد کنی (مثلا برای اپلای) دیگه گیر یک سال فرآیند آزادسازی مدرک با کاریابی یا پول گنده دادن نیستی و مدرکت راحت آزاد میشه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "