2777
2789

امروز اف بود زنگ زدم گفتم بیا اینجا باهم باشیم گفت حالا اگه با رفیقام نخواستم برم و بیکار بودم میام...همه ی روزهای هفته که سرکاره فقط دو روز آفه اونم اینحوری می‌کنه البته روز قبلش باهم رفته بودیم بیرون ولی من خودم هیچوقت دوستامو ترجیح نمیدم ولی اون داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونقدر نزدیک که بسوزین نه اونقدر دور که یخ بزنین،نامزدی اینطوری خوبه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مردا فرق دارن با خودمون کنار رفیقاشون بیشتر بهشون خوش میگذره حوصله رمانتیک بازیایه خانمارو ندارن🥴😂

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟
مردا فرق دارن با خودمون کنار رفیقاشون بیشتر بهشون خوش میگذره حوصله رمانتیک بازیایه خانمارو ندارن🥴😂

والا منم با رفیقام خیلی بهم خوش میگذره خیلی وقتا با شوهرم زیاد خوش نمیگذره اما اولویتم شوهرمه ولی انگار باید منم اولویتامو جابه‌جا کنم

من جات بودم میگفتم باشه اگر با دوستاش اوکی نمیشد میخاست بیاد میگفتم عه من با دوستام هماهنگ کردم برم بیرون 

یاهم دفعه بعدی ک‌میخاست بیاد این کارو میکردم 

شاید کار خوبی نباشه اما زشتی کار آدما رو باید گاهی با مقابله به مثل نشونشون داد اگر ناراحت شد ک یعنی قبول داره کارش بده و انجام میده یعنی سرده باهات اما اگر ناراحت نشد یعنی براش طبیعیه

والا منم با رفیقام خیلی بهم خوش میگذره خیلی وقتا با شوهرم زیاد خوش نمیگذره اما اولویتم شوهرمه ولی ان ...

من که کنار اومدم و میدونم کنار رفیقاش بهش خوش میگذره دیگه اذیتش نمیکنم میزارم راحت باشه 

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟