2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگه نخوام با دوستام برم بیرون، میام پیشت😤

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 48 پست

خیلی بهش نچسب خودش خوب میشه شوهر منم عقد همینجوری بود الان اولویت اولش منو بچه ایم

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
دقیقاشوهرمنم الان بادوستاش رفته یاسوج منوبچمم خونه مادرشوهرگذاشته ک تنهانباشیم

وای نه من که بهش گفتم مسافرت مجردی ممنوع...خودمم خیلی دلم میخواد با دوستام برم سفر ولی برای خودمم ممنوع کردم نمیدونم دیگه کارم درسته یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاشوهرمنم الان بادوستاش رفته یاسوج منوبچمم خونه مادرشوهرگذاشته ک تنهانباشیم

عقلی که به هفت نیامد به هفتادم نمیاد . باید ساخت . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
اسی در کل قرار نیس تنها الویتش ما باشیم،میگی روز قبلش با شما بوده و بعد مدتها آف شده پس حق داره خستگ ...

همون روز قبلش که باهم بودیم وقتی منو رسوند خونه رفت پیش رفیقاش آخه...در کل بخوام حساب کنم بیشتر تایمش با اوناست 

عقلی که به هفت نیامد به هفتادم نمیاد . باید ساخت . 

اره منم باهاش کناراومدم اوایل خیلی دعوامیکردم سراین موضوع حتی گوشیشو ورداشتم به اون رفیقش ک همیشه باهامن زنگ زدم وبهش اخطاردادم کمترشدگشتنشون یه مدت ولی دوباره شروع شد

الانم قرارگذاشتیم فقط اخرهفته بادوستاش بره بیرون این چندروزم بیکاربودبادوستاش رفته یاسوج

همون روز قبلش که باهم بودیم وقتی منو رسوند خونه رفت پیش رفیقاش آخه...در کل بخوام حساب کنم بیشتر تایم ...

اهان پس این بده

مرد رفیق باز عذابه و گویا ایشون هست

برنامه بچین،دوتایی،با خونواده و...ک تایمای بیکاریش پر شه،سعی کن بیشتر خانوادگی باشه ک مجبور ش بیاد

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   
خب چجوری درستش کنم

شما نمیتونی کسی رو درست کنی یا عوض کنی . چون اون رفتار خودش رو صحیح می‌دونه و توقع شما رو نابجا . اگر نمیتونی در آینده این رفتار رو تحمل کنی و میدونی برات مشکل ساز میشه و غیر قابل تحمل ، خب همین حالا تمامش کن . از الان احتمال بده در آینده برای یک هفته شما رو ول کنه و با دوستاش برن ویلای شمال .  

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
اهان پس این بده مرد رفیق باز عذابه و گویا ایشون هست برنامه بچین،دوتایی،با خونواده و...ک تایمای بیک ...

شوهرمن وقتی مهمونی جایی میریم اروم اروم وخیلی نامحسوس جیم میزنه میره

شوهرمن وقتی مهمونی جایی میریم اروم اروم وخیلی نامحسوس جیم میزنه میره

دارک شد😂عین بچه هان این مردا🥴

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   
اره منم باهاش کناراومدم اوایل خیلی دعوامیکردم سراین موضوع حتی گوشیشو ورداشتم به اون رفیقش ک همیشه با ...

زنی به درد اینجور مردها میخوره که وقتی اون با دوستاش رفت یاسوج اونم با دوستاش بره سی سخت .

زنی به درد اینجور مردها میخوره که وقتی اون با دوستاش رفت یاسوج اونم با دوستاش بره سی سخت .

دوستی ندارم اینجاولی اگ بودقطعامیرفتم بقیه اخلاقاش خوبه فقط این رفیق بازیش بده همیشه میگ من حوصلم سرمیره یابایدسرکارباشم یابیرون نمیتونم بیکاربشینم خونه

دوستی ندارم اینجاولی اگ بودقطعامیرفتم بقیه اخلاقاش خوبه فقط این رفیق بازیش بده همیشه میگ من حوصلم سر ...

خانمهای خوب و با حال مثل خودت پیدا کن اون رفت شما هم برین ، اینجوری نه تنهابیرون رفتن اون برات آزار دهنده نیست خودتم دوست داری بره . 

خانمهای خوب و با حال مثل خودت پیدا کن اون رفت شما هم برین ، اینجوری نه تنهابیرون رفتن اون برات آزار ...

دقیقاپدرشوهرمم همش به شوهرم میگ اگه توپاواسه بیرون رفتن داری زنتم داره اگه دوروزدیگ اومدی گفتی زنم بیرون میره میگم افرین ب عروسم به منم همیشه میگ اون ک رفت نشین خونه غصه بخوری بروبیرون بگردیابیاخونه ما بروخونه جاریات اگه اون ساعت ده میادخونه تویازده بروخونه تابفهمه کجاچه خبره اماراستش مابوشهریم هوابشدت گرمه بچمم سه سالشه ونق نقوترجیح میدم بشینم خونه