2777
2789

خیر

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اگه منظورت ب اين هست ك با كسي رابطه جنسي داشته 

من مشكلي ندارم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمرنننن😐😐😐😐😐خودم تاهالا دوس پسرم نداشتم بعد برم با همچین ادمی وای من میام اینجا حالم بد میشه از طرزه فکراتون خدافظ 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
از بس خودت دادی 

چقد بيشعوري خاك برسرت ك همچين حرفي رو اونم ب كسي ك نميشناسي ميزني اين صفت خودت و خانوادت هست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

تازگیا فهمیدم یکی از نزدیکانم ازدواج موقت کرده بعد سپردن به من که براش دختر پیدا کنم برن خاستگاری اصلا دلم نمیخواد حس میکنم هر کی رو معرفی کنم بهش ظلم کردم

خدایا شکرت عزیزدلم❤️❤️

خیر 

من حتی دوست پسرم نداشتم تا حالا اون وقت بیام با کسی که با یه کلاه شرعی هر غلطی دلش خواسته کرده ازدواج کنم 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
تازگیا فهمیدم یکی از نزدیکانم ازدواج موقت کرده بعد سپردن به من که براش دختر پیدا کنم برن خاستگاری اص ...

خب معرفي نكن خودش پيدا كنه