2777
2789

من شناسنامم ۳۳ روز پیش دادم که جدید کنن گفتن تا ۴۰ روز طول میکشه بعد روزی که رفتم دفتر پیشخوان فرداش واسم یه کد پیگیری مرسوله اومد از اداره پست پرسیدم گفت باید شناسنامتو از همین کد پیگیری کنی امشب چک کردم این نوشته قرمز که زده تحویل پست شد اومده قبلش نبود ولی پس چرا موقعیت عوض نشده

عکس میزارم پست‌ اول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گاهی مرسوله حتی تا یه هفته تو اداره پست می مونه .شما هر روز برو چک کن ببین هر وقت نوشت مرسوله تحویل نامه رسان گردید اون روز براتون میارن. و اینکه اگه طی ۷۲ ساعت موقعیت تغییر نکرد و تو اداره پست موند میتونید شکایت کنید تا بازرس های اداره پست پیگیری کنن زودتر برسه دستتون 

ببین گاهی مرسوله حتی تا یه هفته تو اداره پست می مونه .شما هر روز برو چک کن ببین هر وقت نوشت مرسوله ت ...

درسته عزیزم ولی ببین کلا بهم گفتن که تا ۴۰ روز از همین طریق پیگیری کنم که‌ اگر تحویل پست بدن واسه من میزنه الان من هر روز چک میکردم روی همین حالت بود فقط امشب چک کردم اون نوشته قرمز زده تحویا پست شده اما موقعیت‌ هنوز تغییر نکرده

درسته عزیزم ولی ببین کلا بهم گفتن که تا ۴۰ روز از همین طریق پیگیری کنم که‌ اگر تحویل پست بدن واسه من ...

خب عزیزم تازه مرسوله به سمت تهران اومده یکی دو روز طول میکشه تا بنویسن مرسوله وارد اداره ی پست تهران گردید دوباره دو سه روز معمولا طول میکشه تا بنویسن مرسوله به دست نامه رسان رسید .وقتی بنویسن نامه رسان اون روز پستچی میاد تحویل میده معمولا 

خب عزیزم تازه مرسوله به سمت تهران اومده یکی دو روز طول میکشه تا بنویسن مرسوله وارد اداره ی پست تهران ...

نه عزیزم من خودم تهرانم اون به سمت تهران اومده دقیقا برای ۱۹ تیر که من اقدام کردم دفتر پیشخوان این کد همون موقع فرستادن گفتن پیگیری کن ولی الان مشکلم اون نوشته قرمزس میخوام بدونم که واقعا تحویل پست دادن یا اینکه نه ربطی نداره چون این مدت چک میکردم نبودش اصلا اون نوشته

نه عزیزم من خودم تهرانم اون به سمت تهران اومده دقیقا برای ۱۹ تیر که من اقدام کردم دفتر پیشخوان این ک ...

وا چه عجیب .اینجوری ندیده بودم تا حالا .فکر کردم از شهر دیگه ارسال شده . ولی شما دو سه روز صبر کنید اگه موقعیت تغییر نکرد ساعت اداری زنگ بزنید۱۹۳  پیگیری کنید 

وا چه عجیب .اینجوری ندیده بودم تا حالا .فکر کردم از شهر دیگه ارسال شده . ولی شما دو سه روز صبر کنید ...

نه تهرانم خودمم ثبت احوال دفتر پیشخوانم تهران بود که اقدام کردم اره حالا شنبه باز چک میکنم ببینم چجوریه تغییر کرده یا نه