2777
2789
عنوان

۱۳صفر خانما هرکی انجام داده بیاد

2541 بازدید | 140 پست

سلام خانما، کیا ۱۳ صفر ب نیت چیزی ک میخواستن ،یه چیزی خریدن،و سال بعدش محقق شد؟؟

مثلا کسی ک بچه بخواد یه لباس بچگونه بگیره 

یا مثلا کسی برا ازدواج حلقه برا خودش بگیره 

واقعیه؟؟؟من میخوام انجام بدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام دادم نشد اطرافیانمم انجام دادن نشد

صلوات فرستادم

انشالله میشه عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

من پارسال ب چندنیت گرفتم

یکی دوتاش شد ایشاالله بقیه شم بشه

به نیت سلامتی هم هرسال میخرم دیگه

ایشاالله خدا سلامتی بده به همه و منو شوهروبچه هامم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

من تاحالا نشنیده بودم .

این راهم امتحان میکنم شاید فرجی شد .

ولی معتقدم هرنعمتی رو ب وقتش خدامیده نباید اصرار یا عجله کرد .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

سال گذشته من اینجا شنیدم و رفتم صبح بازار کلی خرید کردم به نیت دوستان حاجت دارم خودشون هم مطلع نبودن

دوستانم همشون حاجتشونو گرفتن

واسه خودم ی دونه بود حاجت نگرفتم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

خیلیارو اینجا دیدم چند ماه پیش گفتن حاجت روا شدن 

خود منم حاجت روا شدم بعد هشت سال 

میخام بخرم یچیزی امسال 

ب نیت رسیدن ب کراشم (مهرم ب دلش بیوفته) موندم چی بخرم کسی پیشنهادی داره؟؟؟؟   

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
انجام دادم نشد اطرافیانمم انجام دادن نشد

منم انجام دادم هیچکدوم نشده و منتظرم تا ۸ بشه دیگه برم چیزامواستفاده کنم هنوزیه کورسوی امیددارم اما معجزه که نمیشه توی چندروز