2777
2789
عنوان

۱۳صفر خانما هرکی انجام داده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 140 پست
من پارسال ب چندنیت گرفتم یکی دوتاش شد ایشاالله بقیه شم بشه به نیت سلامتی هم هرسال میخرم دیگه ...

انشاالله گلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انجام دادم هیچکدوم نشده و منتظرم تا ۸ بشه دیگه برم چیزامواستفاده کنم هنوزیه کورسوی امیددارم اما ...

الهی از خدا هرچی میخوای بهت بده

گاهی وقتا صلاح خدا اینکه به خواستمون نرسیم یا بعدا برسیم

بازم توکل به خودش 

من فقط امیدم به خودشه

همون بود که نماز داشت درسته من به نیتم رسیدم یعنی واقعا یکسال گذشت چرا حس میکنم چندماه پیش بود

نماز،ندارع ک

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اولین باره شنیدم ولی حس خوبی گرفتم احساس میکنم انرژی +داره

آره عزیزم خیلیا گفتن رسیدن ب چیزی ک میخواستن،شماهم انجام بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی از خدا هرچی میخوای بهت بده گاهی وقتا صلاح خدا اینکه به خواستمون نرسیم یا بعدا برسیم بازم توکل ...

قربانت عزیزدلم همچنین انشالله ارزوهات خاطره شن خوشبخت وعاقبت بخیربشی

اولین باره شنیدم ولی حس خوبی گرفتم احساس میکنم انرژی +داره

چون اولین بارته  اینم بدون قانون داره  پ نباشی  و قبل غروب افتاب بخری  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فکرکنم شب لیله الرغائب بوددرسته خواهرا

نه گلم اون چیز دیگس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون اولین بارته  اینم بدون قانون داره  پ نباشی  و قبل غروب افتاب بخری  

ممنون ک گفتی نمیدونستم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون ک گفتی نمیدونستم