2777
2789

سلام خانوما اگه مایلید تو همین تاپیک جمع شیم تا ۴۰ روز قند و شکر مصرف نکنیم اگه اوکی بود و تاثیرشو دیدیم باز ادامه بدیم .

چای رو تلخ بخوریم کیک و نوشابه بیسکوییت نخوریم نهایت از این ۳ مورد یکیشو انتخاب کنیم واجازه داریم در هفته فقط یه بار استفاده کنیم .

تنهایی نمیشه انجام داد باید رقابت باشه 

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه همینکار رو میکنم از بچگی تا الان شکلات نخوردم  قند توی دهنم نکردم  ولی ۱۰۰ کیلو ...

خب باید یه لیست تقریبا از چیزایی که میخوری بگی تا یه تغییراتی بدیم جمعی  باز امتحانش ضرر نداره 

من هستم فردا جایی دعوتم اما کلا از شنبه قراره هم رژیم بگیرم هم ورزش

اینکه جایی دعوتی مشکلی نداره نهایت قند رو حذف کن موقع چای خوردن چون همزمان با این چالشی که برمیداریم صد درصد مهمونی هم میریم یا مهمون میاد .

من دو ماهه شیرینی نخوردم البته شاید تو این دو ماه تو مهمونی دو بار نصف یه اسلایس کیک خورده باشم ولی در کل خیلی راضیم که حذفش کردم...قبلا جوش میزدم دیگه نمیزنم...چیزای شیرین که قبلا میخوردم خیلیییی برام شیرینه و حس بدی بهم میده شیرینی زیادیش!

منم الان چند سالی میشه که شکر و قند و شیرینیجات مصنوعی نمیخورم حتی اگه هم جایی دعوت باشم و شیرینی تعارف کنن یه دونه برمیدارم با چای تلخ میخورم وگرنه اصلا نوشابه و شیرینی وقند و... حذفشون کردم از کل زندگیم 🙂

به امید روزهای طلایی 
اینکه جایی دعوتی مشکلی نداره نهایت قند رو حذف کن موقع چای خوردن چون همزمان با این چالشی که برمیداریم ...

https://s6.uupload.ir/files/eae1396a-c959-4fe2-96ca-dfd6e16da240_izpl.png 

اینو از یه پیجی چندوقت پیش اسکرین گرفتم تجربشو گفته گفتم بذارم انگیزه بگیریم ❤️

دست راستت رو سر من .تاثیری هم داشته؟رو انرژیت،صبح از خواب بیدار شدنت؟وزنت؟

وزنم که ثابت‌شده

هرچی میخورم تغییر نمیکنه😅

۵۷ کیلو هستم 

و بله حتی روی پوست هم تاثیر داره 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️