2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد مصرف قندو شکر و با کمک هم حذف کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 29 پست
من دو ماهه شیرینی نخوردم البته شاید تو این دو ماه تو مهمونی دو بار نصف یه اسلایس کیک خورده باشم ولی ...

منم نزدیک دوهفته حذف کردم ولی تایم قبل پریودم برگشتم به روال قبل بدترین زمانی که نمیتونم رد کنم همین زمانه 

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

باشه عزیزم  تو همین تاپیک گزارش بدیم؟

نظر جمع مهمه هر جا راضی باشید منم مشکلی ندارم میخوای فعلا همینجا گذارش بدیم تا تعداد بالا تر رفت بعد فکر دیگه ای کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نزدیک دوهفته حذف کردم ولی تایم قبل پریودم برگشتم به روال قبل بدترین زمانی که نمیتونم رد کنم همین ...

دقیقا منم همینطور...ولع شیرینی داریم...منم امشب از جلوی شیرینی فروشی رد شدم اینقد دلم خواس که نگو ولی گفتم ن قول دادم به خودم

دقیقا منم همینطور...ولع شیرینی داریم...منم امشب از جلوی شیرینی فروشی رد شدم اینقد دلم خواس که نگو ول ...

ادامه بدی بعد یه مدت عادی میشه برات و حتی دیگه تحمل شیرینی خوردن هم نداری .من الان یه ذره شرینی بخورم یه جوری میشم حالم بهم میخوره سریع میرم چای یا قهوه تلخ میخورم 

به امید روزهای طلایی 
منم الان چند سالی میشه که شکر و قند و شیرینیجات مصنوعی نمیخورم حتی اگه هم جایی دعوت باشم و شیرینی تع ...

بخدا آرزوم شده  نخوردن هیچی اینکه کم بخورم .قراره برم آزمایش بدم حس میکنم اوضاع بدنم افتضاحه. کسلی و خواب آلودگی چربی دور شکم حتی من اصلا جوش نمیریختم الان جوش میزنم .یه وقتایی هم قلبم تیر میکشه که نمیدونم به این مربوطه یا نه .

من وحشتناک شیرینی میخورم از بارداری دومم اینطوری شدم و کلا ذائقه م عوض شده .کاش اراده ی تورو داشتم

باید کم‌کم حذف کنی نمیشه بگی از شنبه نمیخورم و دیگه نخوری چون بدنت کم میاره و دوباره با ولع بیشتری برمیگردی سمت شکر دیگه اینبار اراده‌ت هم زیر سوال میره

اگر روزی ۴تا حبه قند میخوری بکن روزی ۲تا حبه قند

اگر هفته‌ای نیم کیلو شیرینی میخوری بکن هفته‌ای ۲۵۰گرم شیرینی

اگر هر روز یک لیوان چای شیرین میخوری بکن روزی یک استکان چای شیرین

اگر روزی ۵تا شکلات میخوری بکن روزی ۲تا شکلات

یک ماه اینطوری انجامش بده هر چی قبلا میخوردی رو نصف یا یک سوم کن،از شروع ماه دوم به حداقل برسون مثلا کلا روزی ۱دونه شکلات،از هفته دوم ماه دوم کلا حذف کن ولی به جاش مثلا توت خشک یا خرما یا عسل و شیره به مقدار کم استفاده کن که بدنت کم نیاره سردرد و بی‌خوابی نگیری 

حتی جربی های اضافه و غذا های فست فودی و روغنی رو هم باید بزاریم کنار .این دوره زمونه چیزی که زیاده کبد چرب و دیابته که واقعا سخته آدم دچارشون بشه خدای نکرده 

به امید روزهای طلایی 
https://s6.uupload.ir/files/eae1396a-c959-4fe2-96ca-dfd6e16da240_izpl.png   اینو از یه پیجی چن ...

دقیقا درست میگه من دوهفته ترک کردم قند و شکر و صبح ناشتا آب ولرم میخوردم و طی روزم فقط آب جوشیده از سماور میریختم میخوردم آب سرد رو هم حذف کرده بودم بخدا انقدر راحت از خواب بیدار میشدم و حس سبکی داشتم .

وزنم که ثابت‌شده هرچی میخورم تغییر نمیکنه😅 ۵۷ کیلو هستم  و بله حتی روی پوست هم تاثیر داره&n ...

منم قدم ۱۶۵  وزنم ولی الان شده ۷۹    خیلی وزنم رفته بالا دیگه ورم قندیجاتم هست .حالا من بدنم یه دست چاق میشه 

بخدا آرزوم شده  نخوردن هیچی اینکه کم بخورم .قراره برم آزمایش بدم حس میکنم اوضاع بدنم افتض ...

اگر برات مقدوره روغن خوراکی رو هم عوض کن فقط روغن ارده کنجد به میزان خیلی کم تو پخت غذاهات استفاده کن تاثیر تغییر روغن خیلی بیشتر از حذف شکر هست

دقیقا منم همینطور...ولع شیرینی داریم...منم امشب از جلوی شیرینی فروشی رد شدم اینقد دلم خواس که نگو ول ...

خیلی خوبه میتونی توت بخری از همه شون بهتر توته کالری خیلی کمی داره  ولع شیرینی رم میندازه و اینکه یبوستم برطرف میکنه .بخدا فقط بتونیم شیرینی جات و حذف کنیم و به جای آب سرد و حتی چای آب  ولرم رو اضافه کنیم قول میدم سر ۴۰ روز خودمون باز چالش و ادامه بدیم 

ادامه بدی بعد یه مدت عادی میشه برات و حتی دیگه تحمل شیرینی خوردن هم نداری .من الان یه ذره شرینی بخور ...

من با بارداریم این شیرینی خوردنام شروع شد همسرم و میفرستادم کیک تولد میخرید میاورد شیرینی میخرید کلا جای مغزی جات فقط شیرینی خوردم بیچاره هروقتم نمیخرید  اشک بود که میریخت از چشام دیگه این هوسه باهام موند   حالا تو بچه ی اولم اصلا هیچی هیچی هوس نمیکردم 

باید کم‌کم حذف کنی نمیشه بگی از شنبه نمیخورم و دیگه نخوری چون بدنت کم میاره و دوباره با ولع بیشتری ب ...

چطوره میوه جات و بیشتر کنیم چون قند طبیعی دارن بعد من جایی خوندم که شخصی  نوشته بود اگه صبحانه عسل یا چیز شیرینی نخورید  و وعده ی اول و با شیرینی شروع نکنید سردرد هم نمیگیرید این شخصی که اینو نوشته بود میگفت قند ناشتاش کلا پایینه و اگه تا شب شیرینی نخوره حالش بد میشه از وقتی اینکارو کرده میگفت مشکلی ندارم.

حتی جربی های اضافه و غذا های فست فودی و روغنی رو هم باید بزاریم کنار .این دوره زمونه چیزی که زیاده ک ...

درسته  من خودم ترس از دیابت دارم باید یه چکاپ برم

اگر برات مقدوره روغن خوراکی رو هم عوض کن فقط روغن ارده کنجد به میزان خیلی کم تو پخت غذاهات استفاده ک ...

اگه قند و بتونم بذارم کنار حتما اونم انجام میدم  کلا باید تغذیه مو تغییر بدم