2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اومد دعوا راه انداخت و بچمو برد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 162 پست
فکر کردی نامزدش بچه هاتو بزرگ میکنه؟  هارت وپورت میکنه ،فقط کم نیار ،بگو کوتاهی کنی تو رسیدگی ...

نامزدش اصلا ادمی نیس که بخواد بچه بزرگ کنه 

خودش خرج بچه میکنه از همین طریق داره تو تنگا قرارم میده اخه پول خونه نداشتم با مامانم زندگی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم برات چندسالشون؟؟ خب دختر روزی طلاق گرفتی قاضی توی حکمش تکلیف همه چی رو مشخص میکنه میگه ح ...

سه سال 

چهار ماه 

تو دادگاه گفت بچه نمیخواد الان اومده بچه رو به زور برده میخواست کوچیکه هم ببره نزاشتم 

نامزدش اصلا ادمی نیس که بخواد بچه بزرگ کنه  خودش خرج بچه میکنه از همین طریق داره تو تنگا قرارم ...

همون میخواد تو دیکه پول خرجی بچه هارم نگیری ،بهت قول میدم خودش دهنش سرویس میشه میاد میزارشون ،الان داره از نقطه ضعفت استفاده میکنه..توهم ریلکس باش. بگو میخوام ازدواج کنم.

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

باکی ازدواج کرده؟اون شزایطش چیه؟!

نگران نباش می یاره.

شایدمی خوادباج گیری بکنه.

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
سه سال  چهار ماه  تو دادگاه گفت بچه نمیخواد الان اومده بچه رو به زور برده میخواست کوچیکه ...

ببین حکمتو بردار ببر صبح نشون یه وکیل بده توی حکم طلاق قاضی تکلیف همه چیو مشخص میکنه مهریه نفقه حضانت همه چی.وقتب جلو قاضی گفته نمیخوام حتما قاضی تو حکمش حضانتو برات نوشته اول نشون یه وکیل بده مشورت کن اگه دیدی تو حکم هست با همون حکم برو با مامور بچتو بیار اگه نبودم طوری نیست بچت هنوز تا هفت سال باید پیش خودت باشه برو شکایت کن بگیرش تا اون موقع هم نامزد عزیزش براش میاره بچه نکبتو