2777
2789

اینکه منو یکم میخوای 

اما نه اونقدری ک برا بودن با من بجنگی 

یکم منو میخوای 

یکم هم از بقیه خوشت میاد...

میخوام صد سال منو نخوای

خدایا کمک کن انقدر عزت نفس داشته باشیم که هیچ وقت با آدمایی که تلکیفشون با خودشون روشن نیست 

آدمایی که هنوز دوست دارن شیطنت کنن و مسیولیت پذیری و احساس دیگران براشون شوخیه

با آدمایی که نصفه نیمه همراهمون میشن 

همگام نشیم:)

هی 

زندگی

جوانی 

چقدر حسرت چیزهای ساده رو بخورم 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
اسون جورلنر 😶

جان؟

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم اکت ترکیه فک کردم ترک زبانی هیچی 😐😑

ترکم ولی درست نخوندمش 

درست میشه 😂 ایشالا 

جور

اره, خب ترک. کجایی مگه

ترک زنجانم اصالتا شما ترک کجایی 

@وکیل_یار_اول  

سلام علیکم

اینجا میفرمایم سوالم رو  بعد لایک بفرمایید پاک بفرمایم 

اگه ی پسر ک باهاش دوست بودی تهدیدت کنه میام ب خانواده ت میگم و آبروت رو پیش خانواده ت میبرم میشه ازش شکایت کرد؟ فقط پیش خانواده بگه ها 

وقتی کامنتونو لایک کردم بپاکید لطفاً 

@وکیل_یار_اول     سلام علیکم اینجا میفرمایم سوالم رو  بعد لایک بفرم ...

ماده ۶۶۹-[اصلاحی ۱۳۹۹/۲/۲۳]- هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این و‌اسطه تقاضای و‌جه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از یک ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.

به جرم تهدید میتوان تحت تعقیب قرار داد.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
یعنی شامل حال خانواده هم میشه؟

چرا نشه، چون شما در نزد خانواده هم آبرو دارید. ( و آبروی خودِ شمارو میبره، و به تبع شما آبروی خانوادن هم تحت تاثیر قرار میگیره) و اگر زیاد اذیت میکنه، از جنبه ی مزاحمت اقدام کنید که اگه بازپرس محرز دونست مستقیم بازداشت بشه.😁 

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
بر حسب جرمی که انجام داده شاید افترا، قذف، توهین هتک حیثیت و.....قابل پیگیری باشه. مونده به نوع جرم ...

با اسکرین شات از تلگرام یا ضبط کردن صداش میشه ثابت کرد