2777
2789

بچه ها به دادم برسید دیگه مغزم یاری نمیده نمیدونم چه غلطی کنم

با یه نفر ۴ سال پیش بهم زدم هنوز که هنوزه بعد از ۴ سال هرچندماه میاد به زجه و ناله که برگرد یا به بهونه ها مختلف میخواد حرف بزنه . 

ما اصلا باهم تفاهم نداریم و برا همینم کات کردیم چون همش دعوامون میشد و این اقا اصلا آدم نرمالی از لحاظ روحی روانی نیست

از هرجا بلاکش میکنم میره با یه سیمکارت دیگه میاد یا اکانتشو حذف میکنه دوباره میسازه پیام میده

یکبار تو یه روز ۳ دفعه با سه تا اکانت پیام داد😐

من واقعا بریدم دیگه نمیدونم چیکار کنم دلم نمیخواد دیگه پیامشو رو گوشیم ببینم خب دوستش ندارم مگه زوووره

ازش متنفرم 😫ولم نمیکنه از اونطرف سیم کارتمو نمیتونم بسوزونم چون اس ام اس دانشگاه و کار و بانک و همه زندگیم رو این سیم کارته 

شکایتم بخوام بکنم نمیشه چون نمیخوام کسی بفهمه اخه اینجا شهر کوچیکه

هرجور بگید باش حرف زدم منطقی حرف زدم نمیفهمه فحش و تحقیر و بدترین حرفارو زدم که به هرکی زده بودی ازت متنفر میشد بازم ولم نمیکنه . الانم مدتیه هرچی پیام میده اصلا جواب نمیدم باز هر به چندوقت پیام میده

روانی شدم دیگه چیکار کنم؟😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ب هیچ عنوان جواب نده خودش خسته میشه

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
خب خطتو عوض کن ینی انقدر سخته?

توضیح دادم نمیشه

سیم کارته دائمیه برا هرکاریم بگی این شماره رو دادیم 

بعد خطشم به اسم بابامه خودمم نمیتونم بسوزونم دس بابامم نمیتونم بدم خطو

یه پسره تو اینستا هست در راه رضایت خدا این مزاحما ادب می‌کنه خیلیا قضیه ناموسی شده دست به دامنش شدن خدا خیرش بده واقعا از اون کمک بگیر به غلط کردن میندازه

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛