2777
2789

تاپیکتو نخونده بودم ولی بچه ها حالشون بده میان تاپیک میزنن چهار نفر اون وسط راه و روش خودکشی یاد میدن چهار نفر مسخره میکنن چهارتا میگن اگه میخواستی خودکشی کنی جار نمیزدی( من دور و برم داشتم روزی هزار بار به همه میگف میخوام خودمو بکشم همه بهش میخندیدن و میگفتن دنبال توجه خودشو کشت)

بخاطر همینا میترکه تقصیر تو نیست

۱۴۸۰ مشاوره رایگان 

۱۲۳ اورژانس اجتماعی 

ببین من درکت میکنم و میدونم چه حالی داری و قطعا تو حال و روحیاتت نسبت به اتفاقات اطرافت بهم ریخته و حالت خوب نیست ولی این آخرین راه نیست بهتره قبل از فکر به این کار از یه روانشناس مشاور بگیری 

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم ولی کلا اکثرا شون الکیه

اگرم حس میکنیم الکیه تاپیکو ترک کنیم...من خودم چندسال پیش سابقه افسردگی شدید داشتم مدام بخودکشی فکر میکردم...دوستداشتم دوروبرم شلوغ باشه تنها که میشدم نفس تنگی میگرفتم غم عالم مینشت رو دلم بعد فکرای عجیبو غریب میمومد سراغم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ن  اصلا  قبلا  این  همه  دین  وایمان  داشتم  چیشد  &nbs ...

بگرده چی میشه؟مگه دنیا برای هرکس چند ساله؟اگر اینطور باشه و دنیا برات هیچی نداره بدون خدا داره مرتبه ت رو برای آخرتت خیلی بالا میبره

مرسی  که  درکم   میکنی پارسال  جدا  شدم  شوهر سابقم  مادر شوهرم ...

عزیزم اینجا ما نمیتونیم بهت کمک کنیم کاش بری پیش مشاور تا درست درمان بشی،اگه حالتو خوب نکنی یه عمر تو گذشتهِ یِ  بدت گیر میکنیو ادامه زندگی برات لذت بخش نمیشه....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

فکر میکرد من برده  جنسیشم  هرکار میخواست  با  من انجام  میداد  از عمد ...

مامان  وخالش پرش  میکردم   بهم  سخت بگیره  

خالش  براش  عکس  زن  میفرستاد  که زن  بگیره   یک  زن  صیغه   ای  هم گرفته  بود  ولی من باور نمیکردم  مامانش خبر داشت   خانوادش  خبر داشتن   ۴سال  مراحل دادگاه گذروندم

پارسال  ماه  رمضون  بود صبح  قبل از اینکه بره سرکار بامن  رابطه  برقرار کرد وتفت  کرد  تو صورتمم😭😭😭  منو کتک زد   وکلی تهدید  ومنو هنیشه مجبورم  میکرد قبل از اینکه  بره  سرکار بوسش کنم  منو  مجبور میکرد همش  کنارش بشینم  وهمیشه  مجبورم  میکرد   کنارش بخوام  نصف  نمیزاشت  بلند شم   خوابم  نمیبرد  از شدت  ناراحتی افسردگی منو  مجبور میکرد حتما رو دستش بخوابم  نمیکردم  کتکم  میزد

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

مرسی  که  درکم   میکنی پارسال  جدا  شدم  شوهر سابقم  مادر شوهرم ...

الان جدا شدی دیگه؟

با اون که بودی تو یه جهنم بودی نه؟

خب دیدی توانشو داشتی خودتو از اون جهنم بکشی بیرون؟

قطعا حالت خیلی بده ولی میتونی مثلا از یه روانشناس کمک بگیری قبل از راه آخر درسته؟

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
اگرم حس میکنیم الکیه تاپیکو ترک کنیم...من خودم چندسال پیش سابقه افسردگی شدید داشتم مدام بخودکشی فکر ...

منم الان  دارم گریه  میکنم  نفسم  تو سینم  حبس شده  میدونم  چ حس بدیه

الان جدا شدی دیگه؟ با اون که بودی تو یه جهنم بودی نه؟ خب دیدی توانشو داشتی خودتو از اون جهنم بکشی ...

اره  یکساله  جدا شدم  من ۴سال  مراحل دادگاه  گذروندم من ۱۹سالم  بود ازدواج  کردم  من  شهر مشهد واون شهرستان  سنتی ازدواج  کردیم

تمام مراحل قانونی گذروندیم  اون واقعا وضعش  خوب بود  تمام  اموال  پول  های بانکیش زد به  اسم  مامانش    تو عقد به زورر بامن  رابطه  بر قرار کرد دقیق یادمه  بهم  گفت  تو کلاس های آزمایشگاه  بهمون گفتن  تو عقد  رابطه  برقرار  نکنیم  که اگه خواستین  جدا  بشین  طرف  باکره باشه  راحت  جدا  بشه ،  ولی من این  کارو کردم  چون  بهت  علاقه  دارم  میخوام  راحت  نتونی جدا بشی

منم الان  دارم گریه  میکنم  نفسم  تو سینم  حبس شده  میدونم  چ حس ...

عزیزم میسپارمت بخدا...باتمام وجودم از خدا میخوام بهت آرامش بده

الان شرایط زندگیت چیه؟

الان وخانوادم  خیلی روم فشار میارن  من  خیلی  اخلاقم  بد  شده  از عالم  عالم  میخوام  انتقام بگیرم  میخوام   اذییتشون  کنم   مامانم  خیلی بامن  جرو  بحث  میکنه  کافیه  کاری  انجام  ندم  یا استباه انجام  بدم  منم  عصبی میشم  باهاش جیغ  جیغ  میکنه   اینقدر ،نفرینم  میکنه  منم  اینقدررر   عذاب  وجدان  میگیرم که  که  نگین  من بیشتر به  خاطر خانوادم  که راحت  بشن  از دستم  تو فکر خودکشیم

الان وخانوادم  خیلی روم فشار میارن  من  خیلی  اخلاقم  بد  شده  از ...

راحت بشن؟پس خودتو جای اونا نذاشتی،بدترین اولاد دنیا دلخوشی و دلیل زندگی پدر و مادره نباشه میمیرن،تو که دختر خیلی خوبی هستی فقط بخاطر فشارهایی که بهت وارد شده عصبی شدی همین،باید رو خودت کار کنی،چی دلت میخواد؟شرایط مالیت چطوره؟