2777
2789
عزیزم میسپارمت بخدا...باتمام وجودم از خدا میخوام بهت آرامش بده

مرسی  برام  دعا  کن  خدا  نجاتم  بده😭 واتتقامم  بگیره  من از خدا  نا امیدم  اون الان تو اووج  خوشبختیه  موقعی که باهاش بودم  دختر عموش خواستگاری کرد وبهش جواب ،مثبت  دادن

منو اذییت  میکردن که خودم درخواست طلاق بدم و هرچی زودتر بره باهاش ازدواج کنه   😭😭   پس کو  عدالت  خدا

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

راحت بشن؟پس خودتو جای اونا نذاشتی،بدترین اولاد دنیا دلخوشی و دلیل زندگی پدر و مادره نباشه میمیرن،تو ...

پدر ومادرم  از من  متتفرن  کینه  دارن

من از سر لجبازی  صبح  ها دیر بیدار میشم    جون  اعصابم  بهم  میریزه  صبح  بلند شدم  کلفتی خانوادم  بکنم  برم  ظزرف  های  صبحانه  داداش  هام که  خوردن  گذاشتن  بشورم  از عمد  دیر از خواب بیدار میشم  وبابام  امروز  اومد  به سرم لگد زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی  برام  دعا  کن  خدا  نجاتم  بده😭 واتتقامم  بگیره &nbs ...

گلم به همین خاطره که آخرت وجود داره قطعا،خیلی از انسانها پاداش صبر و خیلی از انسانها مجازات اشتباهاتشونو نمیبینن تو دنیا،میمونه برای آخرت،گلم اینقدر ذهنتو آشوب کردی که صدای خدارو نمیشنوی خدا یه قلب آروم میخواد برای درکش

دوسش داری؟تو فکرشی؟

ن  متنفرم   شب  وروز منتظرم  خبری بدی ازش بهم  برسه  حالا  اون  به  کنار الان  بیشتر   از اینکه تو خانوادم  اذییتم

مرسی  برام  دعا  کن  خدا  نجاتم  بده😭 واتتقامم  بگیره &nbs ...

حکمت خدا همیشه دور از عقل و فهم و صبر ماست...حالا که اون خوشبخته چرا تو خودکشی کنی چرا یه یا علی نگی و پاشی واسه زندگیت بجنگی...چرا نشستی یه گوشه زانو غم بغل گرفتی پاشو بخودت ثابت کن که شوهرسابقت فقط یه خاطره تلخ بود که مثل یتیکه آشغال از زندگیت پرت شد بیرون و تو قراره از فردا زندگیو باب میل خودت بسازی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

گلم به همین خاطره که آخرت وجود داره قطعا،خیلی از انسانها پاداش صبر و خیلی از انسانها مجازات اشتباهات ...

اینقدر ،دلم  برای  زمان هایی  دعا  میکردم  ختم  برمیداشتم  تنگ  شده  تو این ۴سال کلی ختم  برداشتم  نذر میکردم  ،  تو دادگاه  پیروز بشم   حقمو بگیرم ولی  همه  قانون  ها  به نفع  مرد بود

بعد  طلاق چیشد  رفت  ازدواج  کرد رفتن  سر خونه زندگیشون  من  الان  چند ساله  تربت  نرفتم 

شرایط مالیت چطوره؟

ببنین  وضعیت  خانوادم  خوبن  لباس و اینا برام  میگیرن  ولی ن خیلی زیاد،  پدر ومادرم  میگن برو  کار کن  مستقل شو پول  تو جیبی بهم  نمیدن  ولی من  فقط پول  یارانه  ام  هرماه میاد به  حسابم  که مامانم  میدونه وسرم  غرر میزنه من  پول چیکار میکنم  جمع  کنم   همش میگه بی عرضه ام  برم  سرکار  خودم  با  کار کردن  مشکلی ندارم  ولی دانشجو هستم  تخصصی  ندارم

حکمت خدا همیشه دور از عقل و فهم و صبر ماست...حالا که اون خوشبخته چرا تو خودکشی کنی چرا یه یا علی نگی ...

مرسی مامان نورامی  الان  کمی سبکتر شدم  هم  گریه هم  درد و دل  انشالله  که بتونم  سرکاری برم  از خونه وخانواده دور باشم

اینقدر ،دلم  برای  زمان هایی  دعا  میکردم  ختم  برمیداشتم  تنگ &n ...

همین که نرفتی بهمت ریخته یه قولی به من بده یک ماه کل اعتقادات مذهبی قبلت رو انجام بده نماز بخون قرآن بخون خصوصا معنیش،دعا کن با خلوص نیت و بدون منتظر اجابت بودن فقط وظایف مذهبیت رو انجام بده بدون هیچ توقع و چشم داشتی بعد یک ماه از حالت منو باخبر کن میشه بخاطر این خواهر نگرانت این کارو انجام بدی؟

همین که نرفتی بهمت ریخته یه قولی به من بده یک ماه کل اعتقادات مذهبی قبلت رو انجام بده نماز بخون قرآن ...

باشه الان  میرم  غسل میکنم  و نمازم  بخونم

شیوا ترکم  نکن   من  حرفام  راسته

میگم منم دیشب تصمیم قطعی برای خودکشی داشتم روش خیلی قطعی ای هم انتخاب کرده بودم میخواستم بخرم و امرو ...

روش قطعیت رو بگووو

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.