2777
2789
عنوان

کمک🥲

100 بازدید | 19 پست

از خواهرا سوال داشتم ک من ۱۷ سالمه صورتمو تا الان فقط یبار اصلاح کردم و چون ی هفته بعدش صورتم کلا پر جوش شد دگه به صورتم دس نزدم

الان موهای صورتمو برنمیدارم از ترس جوش باز مو قابل تحمل تره🤦🏻‍♀️

نمی‌دونم چیکار کنم با چی بردارم یا بعدش چی بزنم ب صورتم ولی فک میکنم هیچکدوم جواب نمیده و در نهایت میخام جوشو بزنم

حالا اینا بکنار چن ماه بعد عقدمه و من با این وضع دقیقن وسط مراسماتو مهمونیا میخام جوش بزنم اگه صورتمو بردارم اگرم برندارمم ک‌نمیشه

چن نفر گفتن از تیغ اصلاح استفاده کنم ولی مگه تیغ اصلاح موهارو ضخیم نمیکنه؟

با بندم ک بردارم جوش میزنم 😐🥲

شمع بندازم؟

یا چیکار کنم اگه میدونید کمک کنید نظراتونو حتما میخونم 🥲🤍

§

منم همسن توعم

ولی اصلاح نکردم تاحالا😂ب جز پشت لب

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سالها قبل کە عین تو بودم با صابون سفیداب خوب شدم

واسە جوش پشتم بعد اپلاسیون اولش با پنبە الکل تمیز میکردم بعد کە خشک میشد با پنبە آبلیمو میزدم بە مرور دیگە جوش نزد

تو هم چی میگن بعد اصلاح میزنن آها لوسیون میتونی بخری اونو بزنی 

فورا بعد اصلاح یخ تو نایلون فریزر بزاری رو کل صورتت فورا آب سرد بزنی

زاجو شنیدم تو آب حل میکنن میزنن بە صورت اونم خوبە

اره منم جز پشت لب اصلاح نمیکنم ولی چیکار کنم موها خیلی بد دیده میشه مخصوصا کرم زدنی 🤦🏻‍♀️

ارع اینم هس😂😬

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
آها تیغ ضخیم نمیکنه؟

نه ضخیم نمیکنه یبار یه کلیپ تو اینستا دیدم داشت همین قضیه ضخیم شدن با تیغ رو توضیح میداد خلاصه بگم اتفاق خاصی تو موهای صورت رخ نمیده فقط جای اینکه از ریشه در بیاد از وسط کات میخوره ریشه نازک تره و وقتی بیرون میزنه ضخیم نیست اما وقتی از وسط با تیغ بریده میشه اون قسمت ضخیمه نسبت ب ریشه برای همون حس میکنیم ضخیم شده 

خیلی پیچیده شد 😂 در کل بعدا میتونی دوباره بند بندازی از ریشه در میاد و دیگه ضخیم نیس

من با تیغ ابرو زدم همونطوری که بود رشد کرد، قبل از اصلاح صورتت رو مرطوب کن بعد تیغ صورت استفاده کن، آروم و ملایم بعد که تموم کردی صورتت رو بشور با شوینده ملایم صورت آروم ماساژ بده بعد ژل آلوئه ورا بزن صورتت ملتهب نشه، من با شمع زدم صورتم افتضاح جوش زد برا همین پیشنهاد نمیکنم