2777
2789
عنوان

نخندین بهم حرفای دلمه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا نمیخواستن برا پسرشون فعلا زن بگیرن ازینطرف خود نامزدمم حرفاش همینه  به من میگه من فقط بخاط ...

یعنی اینکه من میام و حرف حرف من باشه تو دخالت هیچ کاری نداری ی کاری میکنن که شرایطش را قبول کنی

بابامینا اذیتم میکنن هر سری که دعوا بشه بهم میگن مفت خور یا چندسالته هنوز مجردی شوهر کن و فلان  ...

بخدا از پدر و مادرت حرف بشنوی دلت درد نمیگیره وای از روزی که از شوهر بی عقل و ساده و مادر پرو شوهرت حرف بشنوی اونوقته که دستای بابات و میبوسی 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
خانوم  به ما میگن شما باید جهیزیه رو کامل بخرید چون پسر من پول نداره و باید دوسالم نامزد بمونی ...

خب هروقت عاقل شد براش زن بگیرن

اوناهم میخوان پسرشون به راه بد کشیده نشه یه وقت گیر آدم نانجیب نیوفته ،بعد دلشونم نمیاد هزینه کنن

ردشون کن برن

رابطه اینا براش مهم نیست  سه ساله باهمیم اصلا یبارم همچین درخواستی نکرده ازم  کلا یه نمه ...

شما محرم شو اون وقت میفهمی من چی میگم همسرم من خخخخخخخخخ مغرور بود اصلا درمورد رابطه حرف نمی زد تو دوستی ،می ترسیدم سرد باشه ولی بعد محرمیت یه بعد دیگه رو دیدم بعضی از مردا این جورین یعنی با عمل احساسشونو نشون میدن