2777
2789
عنوان

نخندین بهم حرفای دلمه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابامینا اذیتم میکنن هر سری که دعوا بشه بهم میگن مفت خور یا چندسالته هنوز مجردی شوهر کن و فلان  ...

بزار بگن بی اهمیت باش میدونم سخته ها ولی شوهر کردن ب چ قیمتی آدم ازدواج میکنه ک آرامش داشته باشه کنار همسرش خوشحال باشه ن اینکه بخواد بدتر زجر بکشه 

منم مامانم تو خونه همش غر میزنه در حدی ک میشینم گریه میکنم ناخواسته خیلی اذیتم میکنه با حرفاش نمیدونه وقتی اینجوری مگه چقدر من میشکنم و داغون میشم 

ولی رفتم کلاس اسم نوشتم ی کاری هم پیدا کنم وقتمو پر کنم خونه نباشم جلو چشمش

توام اگ شاغل نیستی حتما برو سرکار کمتر تو خونه بمون نمیدونی وقتی مستقل میشی و دستت میره تو جیب خودت چقدر رفتارا باهات فرق داره حتی پدر و مادرت 

ولی خواهش میکنم اگه دلیلت واسه ازدواج همینه واقعا این نامزدی رو بهم بزن تو هنوز نامزد نکردی بهت زور میگن اذیتت میکنن ب خدا بعدا بدتر میشه ک بهتر نمیشه

بزار بگن بی اهمیت باش میدونم سخته ها ولی شوهر کردن ب چ قیمتی آدم ازدواج میکنه ک آرامش داشته باشه کنا ...

من خودم معلمم پارسال رفتم سرکار

حتی یه قرون از خانوادم نمیگیرم و کلی پس انداز هم دارم 

ولی بازم ازین حرفا میزنن بهم 

بخدا ماهی چندتا خواستگار توپ دارم ولی بابام همش میگه موندی خونه موندی خونه 

انقد سختمه خدا میدونه 

برام دعا کنید😔😔😔😔

خیلی سختمه ازش دور بشم😔😔😔😔بشدت ادم احساساتی ای هستم

وای همسن منی تو دختر این کارو نکن با خودت اصلا اشتباه محضه 

احساساتی نباش لطفا با عقلت تصمیم بگیر 

منم پارسال نامزد کردم ولی ب هزار و یک دلیل بهم خورد مث سگ پشیمونم چرا اصلا نامزد کردم نکن این کارو این هزاربار

من خودم معلمم پارسال رفتم سرکار  حتی یه قرون از خانوادم نمیگیرم و کلی پس انداز هم دارم  ...

خب دیگ وقتی دستت تو جیب خودته مگه دیوونه ای بشینی ب پای کسی ک واست امر و نهی کنن ک دو سال صبر کن فلان کن 

بزار بگن بابا تو خودت صلاح زندگیت میدونی قدر و ارزش تو واقعا همچین آدمیه؟

آدمی ک مامانش میگ دوسال صبر کنی پسرم عقلش برسه 

مطمئن باش این بچه ننه اس 

من چون خودم اشتباه کردم واقعا دارم تلاشمو میکنم پشیمون بشی از این ازدواج