2777
2789
عنوان

نخندین بهم حرفای دلمه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 69 پست
خانوم  به ما میگن شما باید جهیزیه رو کامل بخرید چون پسر من پول نداره و باید دوسالم نامزد بمونی ...

چرا از خونه بابات بدت میاد؟ دیوونه ای مگه خودشون می‌دونن پسرشون عاقل نیست تو چطوری ازش توقع شوهر بودن و در آینده پدر بودن داری 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
رابطه اینا براش مهم نیست  سه ساله باهمیم اصلا یبارم همچین درخواستی نکرده ازم  کلا یه نمه ...

ببین ب خاطر فرار از خونه بابات هیچوقت ازدواج نکن 

خودت سبک سنگین کن 

ولی من جای تو بودم نامزدی رو بهم میزدم ب دلیل حرفایی ک خودت گفتی وقتی بابات راضی نیس نکن این کارو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  میگن ما پول نداریم جهیزیه بخریم خودتون بخرید خونه هم نداریم بابای دختره داره بده دوسالم ...

دو روز دیگه هم برید سر خونه زندگیتون میگه خرجی تو بابات بده 

واقعا چ جوری تحمل میکنی تو هر رابطه اول احترامی ک برات میزارن مهمه بعد عشق و عاشقی 

اگه پول نداره عقل نداره چرا زن براش گرفتن  واقعا چرا خانواده ها بدون اینکه پسرشون کار داشته با ...

خو وقتی خانواده اینجوری میگه یعنی اونا زن نگرفتن اینا میخوان بزور ازدواج کنن 

اره  میگن ما پول نداریم جهیزیه بخریم خودتون بخرید خونه هم نداریم بابای دختره داره بده دوسالم ...

بااین حرفهاشون انگار شما به زور میخوای زن بچه اش بشی انگار اصلا دلشون نمیخواد شمارا به عنوان عروس تحمل کنند

وای خدا اخر وقاحت و پررویی 

عزیزم خودتو بدبخت نکن با این خانواده از الان اینن فردا میان تو خونت میشینن میگن پسرمون کار نداره بابات خرجتونو بده فردا بخوای زایمان کنی میگن پسر من چرا پول بده بابات بده خدا بهت صبر بده

ببین ب خاطر فرار از خونه بابات هیچوقت ازدواج نکن  خودت سبک سنگین کن  ولی من جای تو بودم ...

بابامینا اذیتم میکنن هر سری که دعوا بشه بهم میگن مفت خور یا چندسالته هنوز مجردی شوهر کن و فلان 

خسته ام 

یبار نه دو بار نه. همیشه این حرفارو میزنن بابام و داداشمم 

یکی تو فامیل ازدواج میکنه بابام تا چند روز حالش بده

همین اول کاری داری خودتو بی ارزش میکنی اسی انشالله که سر عقل بیای چون فردا که افتادی تو زندگی با بچه دیگه نمیتونی درست فکر کنی

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

نگاه عزیزم تو تازه اولته و اولش همه مثل پروانه دور عروس می‌چرخن

ولی تو از همین اول دارن بهت میگن‌چیکار کن چیکار نکن

اینکه میگن خاتوادخ مهم‌نیست دورغه خیلییم مهمه

بعدم تو از همین الان هنوز هیچی نشده پسره پشتت نیست وااای بحال وقتی که عزوسی کنی مطمئن باش اگر اینجوری پیش بری یه روزی میای تایپیک میزنی و خدایی نکرده زبونم لال میگی دوست دارم طلاق بگیرم دیوونه شدم و کسی پشتم نیست

همین اولش تمومش کن و خودتو یه عمر خلاص کن عشقشم یه مدت دیگه از سزت می پره اینو از منی بشنو که عشق اولشو بخاطر اینکه میدونست اشتباه رد کرد و الانم بعد چندسال از اینکارش خوشحاله

خدایاراضیم به رضای تو🤍

بااین حرفهاشون انگار شما به زور میخوای زن بچه اش بشی انگار اصلا دلشون نمیخواد شمارا به عنوان عروس تح ...

کلا نمیخواستن برا پسرشون فعلا زن بگیرن ازینطرف خود نامزدمم حرفاش همینه 

به من میگه من فقط بخاطر تو میام جلو ولی این شرطا رو هم دارم

نگاه عزیزم تو تازه اولته و اولش همه مثل پروانه دور عروس می‌چرخن ولی تو از همین اول دارن بهت میگن‌چی ...

اخه سه ساله میخوامش بعد تو سنی نیستم که دوباره عاشق بشم باید ازدواج کنم سریع

و خانوادمم میگن که امسال باید شوهر کنی هرکی اومد

اسی چن سالته

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂